Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εξ αποστάσεως ή δια ζώσης επιμορφωτικό πρόγραμμα με θέμα: «Αθλητική Διατροφή» από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, ως Ελληνικό Δημόσιο Πανεπιστήμιο και αναγνωρισμένο από το Υπουργείο παιδείας, ‘Ερευνας & Θρησκευμάτων του και ως Κέντρο Διά Βίου Εκπαίδευσης, διοργανώνει:

Σεμινάριο 200 ωρών εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, κατάρτισης και εξειδίκευσης με θέμα: «Αθλητική Διατροφή», με δυνατότητα εξ αποστάσεως ή δια ζώσης παρακολούθησης στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας.

Σκοπός του Προγράμματος είναι να προσφέρει στους επιμορφούμενους/νες βασικές και σύγχρονες γνώσεις στην «Αθλητική Διατροφή» καθώς και την απαιτούμενη κατάρτιση για την εφαρμογή των γνώσεων αυτών σε αθλητές και αθλούμενους.

Οι εφαρμογές της αθλητικής διατροφής αφορούν όλους όσους συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Το πρόγραμμα «Αθλητική διατροφή» απευθύνεται σε:

  • Αθλητές
  • Προπονητές
  • Ελεύθερα ασκούμενους

 

Με το πέρας του σεμιναρίου χορηγείται βεβαίωση επιμόρφωσης σεμιναρίου με τίτλο: «Αθλητική Διατροφή». H βεβαίωση αντιστοιχεί σε οκτώ (8) πιστωτικές μονάδες ECTS.

Περισσότερες Πληροφορίες: http://llp.ihu.edu.gr/athldiatr19/ 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο