Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εξ αποστάσεως επιμορφωτικό πρόγραμμα «Βασικές και Σύγχρονες Γνώσεις Διδακτικής της Βιολογίας» από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, του πρώτου αγγλόφωνου Ελληνικού Δημόσιου Πανεπιστημίου, διοργανώνει:

Σεμινάριο 200 ωρών εξ αποστάσεως, εκπαίδευσης, κατάρτισης και εξειδίκευσης σε θέματα Διδακτικής της Βιολογίας.

Το σεμινάριο προσφέρεται στην ελληνική γλώσσα και οι επιμορφούμενοι/ες μπορούν να παρακολουθήσουν διά ζώσης τις τηλεδιασκέψεις παρευρισκόμενοι/ες στην αίθουσα τηλεδιασκέψεων του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.

Σκοπός προγράμματος

Να προσφέρει στους/στις επιμορφούμενους/ες βασικές και σύγχρονες γνώσεις Διδακτικής της Βιολογίας καθώς και την απαιτούμενη κατάρτιση για την εφαρμογή των γνώσεων αυτών σε δομές τυπικής (π.χ. σχολικής) και άτυπης εκπαίδευσης. Στους/στις επιμορφούμενους/ες προσφέρονται ακόμη γνώσεις, οι οποίες αξιολογούνται στο πλαίσιο των εξετάσεων του ΕΟΠΠΕΠ για την απόκτηση πιστοποιητικού διδακτικής επάρκειας στην εκπαίδευση ενηλίκων.

Το Σεμινάριο απευθύνεται

  • σε εν ενεργεία και μελλοντικούς καθηγητές Βιολογίας Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
  • σε στελέχη Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (π.χ. συμβούλους) που θέλουν να διευρύνουν την κατάρτισή τους σε ζητήματα Διδακτικής της Βιολογίας
  • σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές που τους ενδιαφέρει ο επαγγελματικός χώρος της εκπαίδευσης και η διδασκαλία των βιολογικών επιστημών
  • σε νέους και νέες πτυχιούχους που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία στη διδασκαλία των βιολογικών επιστημών (στο πλαίσιο αυτό, το πρόγραμμα συνεργάζεται με Φροντιστήρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης)
  • σε όσους θέλουν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ και επιθυμούν να εμβαθύνουν στο ζήτημα του σχεδιασμού και υλοποίησης μικροδιδασκαλιών

Με το πέρας του σεμιναρίου χορηγείται:

  • Βεβαίωση Επιμόρφωσης σεμιναρίου με τίτλο: «Βασικές και σύγχρονες γνώσεις διδακτικής της βιολογίας». H βεβαίωση αντιστοιχεί σε οκτώ (8) πιστωτικές μονάδες ECTS.

Περισσότερες Πληροφορίες: http://llp.ihu.edu.gr/didaktbiol19/

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο