Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Μάθε ΔΩΡΕΑΝ αγγλικά και Η/Υ στα νέα ταχύρρυθμα τμήματα του E-Gnosis

Η Equal Society, πιστή στο όραμα της για ίσες ευκαιρίες και στην εκπαίδευση για όλους, συνεχίζει για ακόμη μία χρονιά τη δημιουργία νέων ταχύρρυθμων τμημάτων. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν  εξ αποστάσεως μαθήματα για εκμάθηση Η/Υ και αγγλικών πραγματοποιώντας την αίτησή τους στο e-gnosis.gr.

Στεκόμαστε έμπρακτα Κοντά στον Άνθρωπο, στηρίζοντας μέλη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, ανέργους, φοιτητές, δημοσίους και ιδιωτικούς υπαλλήλους, μέλη πολυμελών οικογενειών κ.α. με: 

  1. Δωρεάν εκπαίδευση βασικών δεξιοτήτων πληροφορικής για την απόκτηση του αναγνωρισμένου από το ΑΣΕΠ πιστοποιητικού της Vellum Global Education Services. 
     
  2. Δωρεάν εκπαίδευση στην Αγγλική γλώσσα για την απόκτηση του διεθνούς αναγνωρισμένου πιστοποιητικού TOEIC από την Ελληνοαμερικανική Ένωση:
    • Σε εργασιακό επίπεδο (ΑΣΕΠ, Δημόσιος Τομέας, 10.000 Επιχειρήσεις σε 120 χώρες)
    • Σε ακαδημαϊκό επίπεδο (Πανεπιστήμια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό). 

Συμπλήρωσε την αίτηση ενδιαφέροντος
Κάνε την εγγραφή σου 
Εκπαιδεύσου ΔΩΡΕΑΝ μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο ηλεκτρονικό περιβάλλον με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και με ουσιαστική αλληλεπίδραση
Λάβε αναγνωρισμένη πιστοποίηση στην αγγλική γλώσσα ή/και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές καταβάλλοντας μόνο το κόστος των εξέταστρων

Για περισσότερες πληροφορίες κάλεσέ μας στο 211.70.51.841 (εσ. 1).

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο