Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν σεμινάριο για εκπαιδευτές και εν δυνάμει εκπαιδευτές του τουρισμού

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, εταίρος του έργου με τίτλο «Entrepreneurial Learning Exchange Initiative for Sustainable Hospitality SMEs in the Balkan-Mediterranean Region - HELIX», που εντάσσεται στα Προγράμματα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας και τα οποία συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από Εθνικούς Πόρους των κρατών που συμμετέχουν σε αυτά, καλεί εκπαιδευτές και εν δυνάμει εκπαιδευτές στον τομέα του τουρισμού, της φιλοξενίας και της εστίασης να υποβάλουν αίτηση για συμμετοχή στο Σεμινάριο Επιμόρφωσης με τίτλο "Blended-mobility course “Sustainable Tourism Pedagogy" που θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις:

  • η πρώτη φάση θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο στις 12-15 Μαρτίου 2019
  • η δεύτερη φάση θα πραγματοποιηθεί στο Δυρράχιο της Αλβανίας στις 19-22 Μαρτίου 2019 στο πλαίσιο του παραδοτέου D.6.2.1 ‘Blended-mobility course “Sustainable Tourism Pedagogy’.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν. Η μεταφορά, διαμονή και διατροφή των συμμετεχόντων στο Δυρράχιο θα καλυφθεί από το πρόγραμμα και δε θα επιβαρύνει τους συμμετέχοντες.

 

Αναλυτική περιγραφή και προδιαγραφές του Σεμιναρίου:

Το πρώτο μέρος θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο στις 12-15 Μαρτίου 2019, η εκπαίδευση θα γίνει στην ελληνική γλώσσα, θα είναι διάρκειας 25 ωρών και θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα αντικείμενα εκπαίδευσης: - Τουρισμός Ειδικού Ενδιαφέροντος και Βιωσιμότητα: Μορφές τουρισμού ειδικού ενδιαφέροντος. Ευκαιρίες και απειλές, Τουρισμός ειδικού ενδιαφέροντος και τοπική ανάπτυξη - Τρέχουσες Τάσεις στη Διαχείριση των Τουριστικών Προορισμών και ο ρόλος του Marketing του Τόπου και των Ειδικών Εκδηλώσεων Σε όλους του συμμετέχοντες θα χορηγηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Το δεύτερο μέρος θα πραγματοποιηθεί στο Δυρράχιο της Αλβανίας 19-22 Μαρτίου 2019, η εκπαίδευση θα γίνει στην αγγλική γλώσσα, θα το παρακολουθήσουν, εκτός από τους Έλληνες συμμετέχοντες και εκπαιδευτές ή εν δυνάμει εκπαιδευτές από την Αλβανία, τη Βουλγαρία και τη Βόρεια Μακεδονία και θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα αντικείμενα:

  • Παιδαγωγική της εκπαίδευσης: Εισαγωγή στη διδασκαλία και τη μάθηση, καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας και μάθησης, η προσέγγιση των ικανοτήτων
  • Βιωσιμότητα: η βιωσιμότητα στην περιοχή των Βαλκανίων-Μεσογείου
  • Υπεύθυνος Τουρισμός: Καινοτομίες για τη βιωσιμότητα στον Τουρισμό και τη Φιλοξενία
  • Επισκέψεις (Field trips)

Σημειώνεται ότι, για την συμμετοχή στο Σεμινάριο Εκπαίδευσης που θα πραγματοποιηθεί στο Δυρράχιο (Αλβανία):

  • Απαιτείται να έχει προηγηθεί η παρακολούθηση του σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο στις 12-15 Μαρτίου 2019
  • Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων/συμμετεχουσών από την Ελλάδα στο Δυρράχιο είναι 10 άτομα και για τους αιτούντες που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Σεμινάριο Εκπαίδευσης θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας συμπληρωμένη την παρακάτω αίτηση ηλεκτρονικά στο email: azygoura@uth.gr ή με φαξ στο 24210 74278 έως την 7η Μαρτίου 2019. O μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων/συμμετεχουσών από την Ελλάδα στο εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Δυρράχιο είναι 10 άτομα και για τους αιτούντες που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής και στις δύο περιπτώσεις θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Άννα Ζυγούρα στο τηλέφωνο 24210 74470, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση azygoura@uth.gr.

Δείτε όλες τις πληροφορίες εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο