Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν πρόγραμμα Digital Marketing Camp από kariera.gr και Google!

Το πρόγραμμα Digital Marketing Camp είναι μία πρωτοβουλία του kariera.gr και της Google για την ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων και της απασχολησιμότητας των νέων. Στόχος του δωρεάν προγράμματος είναι να βρεθούν νέα ταλέντα από το kariera.gr, τα οποία θα ενδυναμώσουν τις γνώσεις τους και θα έρθουν σε επαφή με πιθανούς εργοδότες.

Σκοπός Εκπαίδευσης

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν εκπαίδευση για μια εβδομάδα από την Google. Μέσω της εκπαίδευσης από την ομάδα της Google και από ειδικούς από τον χώρο του Digital Marketing, αλλά και της ομαδικής εργασίας, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις για να αναπτύξουν ένα πλήρες σχέδιο ψηφιακού μάρκετινγκ.

Σύνδεση με την αγορά εργασίας

Ένα από τα πλεονεκτήματα του Digital Marketing Camp είναι πως μετά την πρακτική εκπαίδευση που θα λάβεις θα μπορέσεις να πάρεις μέρος στο Matching Day που θα γίνει το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου. Μία ημέρα που θα διοργανωθεί από το kariera.gr ώστε να γνωρίσεις από κοντά εταιρείες και επαγγελματίες που αναζητούν ταλέντα με δεξιότητες όπως οι δικές σου, για θέσεις στο digital marketing. Επίσης, το βιογραφικό σου θα προωθηθεί σε πολλές εταιρείες που αναζητούν άτομα στο digital marketing.

Λήψη πιστοποίησης

Ολοκληρώνοντας την εκπαίδευση θα λάβεις πιστοποιητικό παρακολούθησης. Το πρόγραμμα είναι δωρεάν, απαιτεί όμως την παρουσία των συμμετεχόντων για το σύνολο των 40 εκπαιδευτικών ωρών.

Τo Digital Marketing Camp απευθύνεται σε εσένα που:

Πώς συμμετέχω

  • Για να συμμετέχεις και εσύ στο Digital Marketing Camp αρχικά πρέπει να κάνεις την αίτησή σου
  • Έμπειροι recruiters θα επιλέξουν τα προφίλ για το επόμενο στάδιο αξιολόγησης που περιλαμβάνει την τελική συνέντευξη.

Πότε & Που

  • Αιτήσεις: έως και 20 Οκτωβρίου
  • Digital Marketing Camp: 2-6 Δεκεμβρίου 2019
  • Matching Day: 7 Δεκεμβρίου 2019
  • Αθήνα

Μάθε περισσότερα για το πρόγραμμα και κάνε την αίτησή σου εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο