Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Διημερίδα με θέμα: "Υγεία και Ασφάλεια στο χώρο Εργασίας" από το BEST Thessaloniki σε συνεργασία με τον όμιλο ΤΙΤΑΝ

Το BEST (Board οf European Students of Technology) είναι ένας μη κερδοσκοπικός, μη πολιτικός, φοιτητικός εθελοντικός οργανισμός. Από το 1989, προσφέρει ευκαιρίες για επικοινωνία, συνεργασία και πολιτιστικές ανταλλαγές μεταξύ φοιτητών σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Το BEST ενθαρρύνει την «Ενίσχυση της Διαφορετικότητας» και βοηθά τους Ευρωπαίους φοιτητές της τεχνολογίας να αποκτήσουν μια διεθνή νοοτροπία, με το να φτάσουν σε μία βαθύτερη κατανόηση των Ευρωπαϊκών πολιτισμών και αναπτύσσοντας την ικανότητα να δουλεύουν εθελοντικά σε ένα διεθνές περιβάλλον.

Κύρια δράση του BEST είναι τα ακαδημαϊκά σεμινάρια που οργανώνονται με σκοπό να παρέχουν συμπληρωματικές γνώσεις στους συμμετέχοντες για ένα σύγχρονο τεχνολογικό θέμα. Ο κύκλος διημεριδών που διοργανώνει το BEST Thessaloniki σε συνεργασία με τον όμιλο ΤΙΤΑΝ επί επτά συνεχόμενες χρονιές, επαναλαμβάνεται για 8η φορά! Ο 1ος κύκλος διημερίδων είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Δεκεμβρίου 2019!

Μάθε και εσύ για την Υγεία και την Ασφάλεια στον χώρο Εργασίας!

Η ώρα έναρξης είναι στις 9 π.μ. στο εργοστάσιο του ΤΙΤΑΝ και η μεταφορά θα γίνει δωρεάν με λεωφορεία που θα έχουν αφετηρία την είσοδο του Πολυτεχνείου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι ανοιχτές έως το Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019 στις 23:00.

Θα χορηγηθούν επίσημα πιστοποιητικά παρακολούθησης από τον όμιλο ΤΙΤΑΝ.

Δήλωσε συμμετοχή εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο