Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Διεθνής διαγωνισμός τεχνολογίας Future Changers από τη Vodafone

H Vodafone, θέλοντας να αξιοποιήσει την τεχνολογία για να διαμορφώσει ένα καλύτερο και βιώσιμο μέλλον για όλους, προσκαλεί την επόμενη γενιά πρωτοπόρων, τους Future Changers. Διοργανώνει λοιπόν, μαζί με άλλες 14 χώρες του Ομίλου Vodafone, έναν διεθνή τεχνολογικό διαγωνισμό, τους Future Changers, για νέους άνω των 18 ετών.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλουν την πρότασή τους σε γραπτή μορφή ή βίντεο, όπου θα περιγράφεται συνοπτικά η ιδέα τους για ένα digital προϊόν που θα συμβάλει στη αντιμετώπιση των μεγαλύτερων περιβαλλοντικών προκλήσεων της εποχής μας: τη μείωση των εκπομπών άνθρακα και των αποβλήτων.

Προθεσμία
Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά έως τις 20 Οκτωβρίου και ώρα 23:59 (GMT).

Βραβεία
Οι δέκα καλύτερες ιδέες θα αξιολογηθούν από ένα πάνελ κριτών του κλάδου και o/η νικητής/τρια θα κερδίσει μια 3μηνη υποτροφία στο πρόγραμμα Techcelerate του Imperial College στο Λονδίνο, όπου σε συνεργασία με τη Vodafone θα έχει την ευκαιρία να υλοποιήσει τη δική του/της ιδέα, καθώς και χρηματοδότηση αξίας £5.000.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σχετική ιστοσελίδα του Future Changers, εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο