Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Διαγωνισμός ψηφιακής καινοτομίας FinQuest by Alpha Bank

Το Found.ation σε συνεργασία με την Alpha Bank υλοποιεί το FinQuest by Alpha Bank, ένα διεθνή διαγωνισμό καινοτομίας που απευθύνεται σε νέες ομάδες, startups, εταιρείες και ερευνητικά ιδρύματα. Στόχος είναι η αξιοποίηση λύσεων από την ίδια την Τράπεζα αλλά και η ενίσχυση του Fintech οικοσυστήματος της περιοχής.

Στην ομάδα του FinQuest by Alpha Bank εντάσσονται φορείς υψηλού κύρους, όπως ακαδημαϊκοί οργανισμοί, διακεκριμένοι επαγγελματίες, επενδυτές και συμβουλευτικές εταιρίες με σημαντικό background στον τομέα της καινοτομίας και του Fintech.

Ο διεθνής διαγωνισμός FinQuest by AlphaBank διοργανώνεται για 2η συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία με το Found.ation, με σκοπό να αναδείξει και να στηρίξει καινοτόμες λύσεις που θα διαμορφώσουν το ψηφιακό μέλλον του τραπεζικού τομέα.

Πέραν των χρηματικών επάθλων, οι ομάδες που θα επιλεχθούν θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν εξειδικευμένη υποστήριξη μέσα από workshops και σεμινάρια με τη συμμετοχή έμπειρων στελεχών της Alpha Bank αλλά και του ευρύτερου οικοσυστήματος.

Αιτήσεις για συμμετοχή θα γίνονται δεχτές μέχρι 25 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη φάση του Διαγωνισμού θα επιλεχθούν 7 ομάδες. Κατά το διάστημα 12/10/2020-16/10/2020, οι ομαδες θα συμμετέχουν σε διαδραστικά εργαστήρια και θα λάβουν καθοδήγηση (mentoring), και θα ενταχθούν σε Επιταχυντή διάρκειας 5 εβδομάδων (12/10/2020-13/11/2020) χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα λάβουν εκπαίδευση και εντατική καθοδήγηση (mentoring). 

Σε αυτή την εκδήλωση, οι ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα project τους, τα οποία θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή με σκοπό να βραβευτούν οι 3 καλύτερες με αντίστοιχα χρηματικά έπαθλα.

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα εδώ

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο