Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Διαγωνισμός πρόσληψης 47 Κοινοβουλευτικών Κλητήρων στην Ε.Ε.

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO) διοργανώνει γενικό διαγωνισμό, βάσει τίτλων και εξετάσεων, για την κατάρτιση εφεδρικών πινάκων προσλήψεων από τους οποίους το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μπορεί να προσλαμβάνει νέα μέλη της δημόσιας διοίκησης ως «κοινοβουλευτικούς κλητήρες» (ομάδα καθηκόντων AST-SC).

Επιθυμητός αριθμός επιτυχόντων: Βαθμός SC 1: 20  Βαθμός SC 2: 27

Οι κοινοβουλευτικοί κλητήρες θα κληθούν να παρέχουν συνδρομή στους βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και σε άλλους αξιωματούχους κατά τις συνεδριάσεις ολομέλειας, τις συνεδριάσεις των κοινοβουλευτικών οργάνων, καθώς και κατά τη διάρκεια διαφόρων εκδηλώσεων που διεξάγονται στα κτίρια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Μεριμνούν για την τήρηση των κανόνων και τη συμμόρφωση με τις αρχές ασφαλείας.

Σε αυτό το πλαίσιο καλούνται, μεταξύ άλλων, να προετοιμάζουν και να παρακολουθούν τις αίθουσες συνεδριάσεων, να συνοδεύουν τους βουλευτές, τα υψηλά πρόσωπα και τους επισκέπτες και να τους υποδεικνύουν τις θέσεις τους στις αίθουσες συνεδριάσεων ή στο ημικύκλιο, καθώς και να εκτελούν εθιμοτυπικά καθήκοντα σε συνεργασία με την Υπηρεσία Πρωτοκόλλου.

Τα καθήκοντα απαιτούν από τους κλητήρες μεγάλη ευελιξία όσον αφορά το ωράριο εργασίας και περιλαμβάνουν μετακινήσεις ανάμεσα στους τρεις συνήθεις τόπους εργασίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Βρυξέλλες, Λουξεμβούργο και Στρασβούργο), αλλά και εκτός αυτών. Υποχρεούνται να φορούν στολή που παρέχεται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Καταληκτική ημερομηνία: 10-09-2019

Σχετικός σύνδεσμος: https://eur-lex.europa.eu

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο