Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δήλωσε συμμετοχή στο MindFlow by ThinkBiz Εvent και ανάπτυξε τα απαραίτητα soft skills σου!

Ψάχνεις τρόπους να αναπτύξεις τον επαγγελματικό σου εαυτό και να αποκτήσεις τα απαραίτητα εφόδια για την επαγγελματική σου επιτυχία;

Μετά την περσινή του επιτυχία, το MindFlow επιστρέφει φέτος στις 25 Σεπτεμβρίου 2021, για 3η συνεχόμενη χρονιά πιο καινοτόμο από ποτέ, για να σε βοηθήσει να εξελίξεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες (soft skills) που είναι απαραίτητες για το εργασιακό περιβάλλον! 

Λαμβάνοντας υπόψην τις εξελίξεις και θέλοντας να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα το MindFlow πραγματοποιείται για πρώτη φορά με υβριδική μορφή, δίνοντας σου την ευκαιρία να το παρακολουθήσεις δια ζώσης ή να κάνεις Join διαδικτυακά.

Μια ημερίδα γεμάτη με Live Ομιλίες, Panels, Interactive Workshops, Mockup Interviews, Networking Meetups, CV & LinkedIn Tips και φυσικά πολλά Happenings περιμένει εσένα και άλλους νέους με στόχο να αναπτύξετε τον επαγγελματικό σας εαυτο.

Η φετινή διοργάνωση του MindFlow 2021 αποσκοπεί στην ανάλυση θεματικών όπως Emotional Intelligence, Crisis & Stress Management, Productivity, Communication Skills & Body language, Public Speaking & Elevator Pitch, Corporate Culture & Work Ethic καθώς και Workshops σχετικά με Teamwork και Problem Solving. 

Το MindFlow έρχεται, λοιπόν στις 25 Σεπτεμβρίου και υπόσχεται να δώσει μια αξέχαστη ψηφιακή εμπειρία στους συμμετέχοντες του, προσφέροντας μια διαφορετική και συνάμα καινοτόμα ματιά στα soft skills! 

Αν επιθυμείς να συμμετάσχεις δια ζώσης σε όλα τα happenings του φετινού MindFlow, τηρώντας φυσικά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται, δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις την φόρμα: εδώ. Οι θέσεις για την δια ζώσης παρακολούθηση είναι περιορισμένες!

Αν από την άλλη προτιμάς να συμμετάσχεις εξ αποστάσεως και να κάνεις Join από την άνεση του σπιτιού σου, δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα: εδώ.

Ιστοσελίδα εκδήλωσης εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο