Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δήλωσε συμμετοχή στο #EUandU που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη και ενημερώσου για την επιχειρηματικότητα και την απασχόληση ​σε Ελλάδα και Ευρώπη

Έχεις μια ιδέα που θέλεις να την μετατρέψεις σε εμπορική; Θέλεις να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση σε αυτό που αγαπάς; Ψάχνεις να βρεις μια ενδιαφέρουσα δουλειά;

Αν η απάντηση είναι «ναι», έλα στο EUandU Conference - EUandU θΕΕσσαλονίκη edition στις 29 & 30 Νοεμβρίου 2019 στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης (Αποθήκες Γ & Δ). ​

Το EUandU είναι ένα διαδραστικό, ενημερωτικό - αλλά και ψυχαγωγικό - διήμερο συνέδριο που διοργανώνεται από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. Φιλοξενεί πληθώρα ομιλητών και mentors and/or trainers που θα μοιραστούν την εμπειρία τους μαζί σου, θα σου δώσουν πληροφορίες και θα σε εμπνεύσουν!

​Την πρώτη μέρα, θα ακούσεις για την επιχειρηματικότητα, θα ενημερωθείς για την υποστήριξη που παρέχει η Ε.Ε., θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά, και θα μάθεις την ιστορία επιτυχημένων νέων επιχειρηματιών. ​

Επιπλέον, θα μάθεις:

  • πώς να μετατρέψεις την ιδέα σου σε επιχείρηση
  • πώς να φτιάξεις ένα επιχειρηματικό πλάνο
  • πώς να βρεις χρηματοδότηση
  • και πολλά, πολλά αλλά! 

Η δεύτερη μέρα είναι αφιερωμένη στην απασχόληση. Έλα για να μάθεις πώς να γράψεις ένα εξαιρετικό βιογραφικό και πώς να πετύχεις σε μια συνέντευξη εργασίας. Επίσης, θα έχεις την ευκαιρία να ακούσεις και να γνωρίσεις εργοδότες που θα σε εμπνεύσουν και να ενημερωθείς για ευκαιρίες εργασίας στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
 

Jobs Hub
Και τις δυο ημέρες του συνεδρίου θα υπάρχουν περίπτερα εταιρειών που αναζητούν προσωπικό και ενημερώνουν για νέες θέσεις εργασίας.  Ετοίμασε το βιογραφικό σου και έλα να γνωρίσεις μια από τις δεκάδες επιχειρήσεις που θα πραγματοποιούν συνεντεύξεις. 
Παράλληλα, θα υπάρχουν και άλλα ενημερωτικά περίπτερα φορέων και οργανισμών. 

Όλα τα παραπάνω, μαζί με ομιλίες που θα σε εμπνεύσουν, συνεδρίες mentors and/or trainers, θεατρικά δρώμενα, διαδραστικά παιχνίδια και πολλές ευκαιρίες δικτύωσης θα τα βρεις στο EUandU conference στις 29 & 30 Νοεμβρίου 2019 στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης (Αποθήκες Γ & Δ).

Δες το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Άδραξε την ευκαιρία να ενημερωθείς για την επιχειρηματικότητα και την απασχόληση ​στην Ελλάδα και την Ευρώπη! Μάθε περισσότερα και δήλωσε συμμετοχή εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο