Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δήλωσε συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Διάσκεψη Νέων 2020 (EΥΕ 2020) με την αντιπροσωπεία του οργανισμού EUphoria!

Κάθε δύο χρόνια, η Ευρωπαϊκή Διάσκεψη για τη νεολαία συγκεντρώνει χιλιάδες νέους από όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και πέραν αυτής, για να μοιραστούν και να διαμορφώσουν τις ιδέες τους για το μέλλον της Ευρώπης. Είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους νέους να συναντηθούν, να εμπνευστούν αλλά και να συνομιλήσουν με υπεύθυνους λήψης αποφάσεων στην καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μετά την συνδιάσκεψη, οι ιδέες, οι ανησυχίες και οι ελπίδες των νέων παρουσιάζονται σε μια έκθεση που διανέμεται σε όλους τους βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ορισμένοι συμμετέχοντες θα μπορέσουν επίσης να αναπτύξουν περαιτέρω τις πιο επίκαιρες ιδέες και να τις παρουσιάσουν απευθείας στα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και στις κοινοβουλευτικές επιτροπές κατά τη διάρκεια των «Ακροάσεων για τη νεολαία-Youth hearings».

Το European Youth Event 2020 στοχεύει να είναι μια μοναδική πολιτική και πολιτιστική εμπειρία που περιλαμβανει επίσης μια ποικιλία από μουσικές συναυλίες, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις και άλλες εκδηλώσεις μέσα και έξω από τον χώρο του Ε.Κ.

Infoday σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Γλώσσα εργασίας: Αγγλικά, Γαλλικά ή Γερμανικά με ταυτόχρονη διερμηνεία.

Πού; Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Στρασβούργο/Γαλλία.
Πότε; 28/5-1/6/2020.
Πόσοι; 20 άτομα 18-30 ετών.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 28.12.2019!

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο event μέσω του οργανισμού EUphoria. Για πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία επιλογής και το κόστος συμμετοχής μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο messenger του οργανισμού στο Facebook.

Καλή επιτυχία!!!

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο