Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Deloitte SAP School για φοιτητές πληροφορικής και νέους προγραμματιστές στη Θεσσαλονίκη!

Σε συνέχεια μιας σειράς εκπαιδεύσεων και Bootcamp που διοργανώνει, η Deloitte, θα πραγματοποιήσει τον Απρίλιο στις εγκαταστάσεις της στην Θεσσαλονίκη το 2ο SAP School για φοιτητές πληροφορικής και νέους προγραμματιστές.

Μετά την απόλυτη επιτυχία που σημείωσε το πρώτο ελληνικό Deloitte Code School, αλλά και το πρώτο SAP School που είχε πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο, η Deloitte επανέρχεται με ένα ακόμη, δωρεάν για τους συμμετέχοντες, technical school το οποίο θα αφορά την εκμάθηση της γλώσσας προγραμματισμού ABAP, με σκοπό την άμεση επαγγελματική απορρόφηση όσων ολοκληρώσουν με επιτυχία το σχολείο!

Στο πλαίσιο του δεύτερου Deloitte SAP School, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία μέσα από πραγματικά παραδείγματα και hands on practice, να συνδυάσουν τη θεωρία με την πρακτική εφαρμογή, ώστε να μελετήσουν βασικά στοιχεία ενός συστήματος SAP ERP, καθώς και άλλων συστημάτων CRM, SRM, BI κτλ. Όλα αυτά, με τη συνεχή υποστήριξη των έμπειρων στελεχών της Deloitte Ελλάδας και Ιταλίας.

Το δεύτερο SAP School της Deloitte απευθύνεται σε τελειόφοιτους ή απόφοιτους σχολών πληροφορικής, αλλά και νέους προγραμματιστές οι οποίοι διαθέτουν βασικές γνώσεις αντικειμενοστραφούς προγραμματισμού και σχεσιακών βάσεων δεδομένων.

Δείτε τους όρους και τη φόρμα συμμετοχής στο site της Deloitte εδώ.

Λήξη υποβολής αιτήσεων: 8 Απριλίου 2019.
Έκθεση Μεταπτυχιακών Σπουδών eduguide

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο