Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Βιβλιοθήκη Νομικής Σχολής ΑΠΘ: Δεκαπέντε (15) θέσεις πρακτικής άσκησης για φοιτητές/τριες προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού επιπέδου

Η Βιβλιοθήκη της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ προκηρύσσει δεκαπέντε (15) θέσεις πρακτικής άσκησης για φοιτητές/τριες προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού επιπέδου για την εξυπηρέτηση και τον έλεγχο λειτουργίας των τομέων της βιβλιοθήκης κατά τις απογευματινές ώρες (17.00-20.00).

Προϋποθέσεις πρακτικής άσκησης
Η διάρκεια της πρακτικής άσκησης καθορίζεται στους επτά (7) μήνες με έναρξη την 01/12/2019 και φυσική παρουσία δύο μέρες την εβδομάδα στη βιβλιοθήκη (Δευτέρα-Παρασκευή). Η πρακτική άσκηση δεν είναι αμειβόμενη. Μετά το πέρας και τη διεκπεραίωση των καθηκόντων του/της ασκουμένου/ης, η Σχολή χορηγεί βεβαίωση επιτυχούς ολοκλήρωσης της πρακτικής άσκησης.

Η πρακτική άσκηση στη Νομική Βιβλιοθήκη προσφέρει τη δυνατότητα στους ασκούμενους:

  • Εμπλουτισμού των γνώσεών τους σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο
  • Συνεισφοράς στην ομαλή και εύρυθμη λειτουργία της Βιβλιοθήκης
  • Εργασίας σε ακαδημαϊκό περιβάλλον
  • Ανταλλαγές νέων ιδεών

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν το αίτημά τους με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση giannits@law.auth.gr με θέμα «Πρακτική Άσκηση» μέχρι και την Παρασκευή, 20/11/2019.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο