Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Σχολή Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών - έναρξη περιόδου υποβολής αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020

Αιτήσεις εισδοχής στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020: Εξ αποστάσεως σπουδές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου!

Σε μαγεύει ο ελληνικός πολιτισμός, η ιστορική διαδρομή του, οι μεταμορφώσεις και οι μεταπτώσεις του; Σε ενδιαφέρει η αξιοποίηση των εργαλείων της σύγχρονης γλωσσολογίας και της θεωρίας της λογοτεχνίας στη μελέτη της ελληνικής λογοτεχνίας ή η επιστημονική εξειδίκευσή σου στην ιστορία και θεωρία του θεάτρου, στην επιβίωση του αρχαίου δράματος, στην υποκριτική και σκηνοθεσία και στη θεατρική αγωγή; Σε μαγεύει η τέχνη και τεχνική της επικοινωνίας και της δημοσιογραφίας και τα Νέα Μέσα και επιθυμείς την καλλιέργεια των δεξιοτήτων σου για διάδραση στο σημερινό υπερ-επικοινωνιακό κόσμο; Ονειρεύεσαι μια καριέρα στον χώρο του πολιτισμού, του τουρισμού και των δημιουργικών βιομηχανιών ή την επιστημονική εξειδίκευσή σου στα γνωστικά πεδία της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και της δια βίου μάθησης;

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου προστρέχει σε αυτά τα ενδιαφέροντά σου και σου προσφέρει τα εξής προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε γνωστικά πεδία της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών:

 

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ):

- είναι δημόσιο Πανεπιστήμιο και καινοτόμο στη χρήση εκπαιδευτικής τεχνολογίας, με σημαντική εξειδίκευση και εμπειρία στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση,

- αποτελεί μια αξιόπιστη και ποιοτική επιλογή για όσους επιθυμούν να σπουδάσουν, στον δικό τους χρόνο και χώρο, και να αποκτήσουν έναν χρήσιμο τίτλο σπουδών, εφόδιο για την προσωπική, επιστημονική και επαγγελματική τους εξέλιξη. 

Με ευέλικτη εκπαιδευτική μεθοδολογία, προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις υποχρεώσεις των φοιτητών, το ΑΠΚΥ προσφέρει για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 με προσιτά δίδακτρα & υποτροφίες 4 προπτυχιακά και 20 μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα, που καλύπτουν τόσο τις κλασσικές σπουδές όσο και σύγχρονους κλάδους αιχμής, με άμεσο αντίκρισμα στην αγορά εργασίας.

Η φοίτηση στο ΑΠΚΥ στηρίζεται:

  • σε μια υπερσύγχρονη Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης,
  • σε πολυμορφικό εκπαιδευτικό υλικό, 
  • στην άμεση και συνεχή επικοινωνία και υποστήριξη των φοιτητών από το διεθνούς κύρους ακαδημαϊκό προσωπικό του Πανεπιστημίου.

Οι σπουδές στο ΑΠΚΥ δεν απαιτούν φυσική παρουσία των φοιτητών σε αίθουσες διδασκαλίας, παρά μόνο στην τελική εξέταση των Θεματικών Ενοτήτων. Εξεταστικά κέντρα οργανώνονται στην Κύπρο και στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη) και, υπό προϋποθέσεις, σε τρίτες χώρες. Σε ό,τι αφορά τον ελλαδικό χώρο, το ΑΠΚΥ είναι αναγνωρισμένο ως ισότιμο και ομοταγές προς τα ελληνικά Πανεπιστήμια.

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα προσφερόμενα προγράμματα,  την εκπαιδευτική μεθοδολογία και τη φοίτηση στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι διαθέσιμες στο www.ouc.ac.cy.

Αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 γίνονται δεκτές, μόνο ηλεκτρονικά, μέχρι τις 6 Μαΐου 2019, μέσω του ιστοχώρου του Πανεπιστημίου.

www.ouc.ac.cy | (357) 22411600 | admissions@ouc.ac.cy

 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο