Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της κλήρωσης του διαγωνισμού υποτροφίας του eduguide!

Το Σάββατο 13 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 3η έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών που διοργάνωσε το eduguide.gr!

Περισσότερα από 2.000 άτομα ήρθαν στην έκθεση και ενημερώθηκαν για τις ευκαιρίες μεταπτυχιακών σπουδών σε Ελλάδα, Κύπρο και άλλες χώρες της Ευρώπης, τις επαγγελματικές προοπτικές και τις διαθέσιμες υποτροφίες!

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, εκτός από τις υποτροφίες που πρόσφεραν τα μεταπτυχιακά προγράμματα, το eduguide πρόσφερε μια υποτροφία αξίας 1.000 ευρώ σε έναν επισκέπτη της έκθεσης που θα πραγματοποιήσει εγγραφή σε ένα από τα συμμετέχοντα προγράμματα. Δεχθήκαμε εκατοντάδες αιτήσεις για τη συγκεκριμένη υποτροφία και σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή σας!

Μετά από κλήρωση ανακοινώθηκε το όνομα της φοιτήτριας που κερδίζει την υποτροφία. Πρόκειται για τη Φωτεινή Στανημεράκη. Η Φωτεινή μπορεί να επιλέξει να εγγραφεί σε οποιοδήποτε από τα μεταπτυχιακά προγράμματα που συμμετείχαν στην έκθεση και το eduguide θα καταβάλει στο Πανεπιστήμιο το ποσό των 1.000 ευρώ για τα δίδακτρα της.

To eduguide συγχαίρει την κ. Στανημεράκη και της εύχεται καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία!

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους εξέφρασαν ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη υποτροφία και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στις σπουδές τους!

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο