Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ακαδημαϊκοί Υπότροφοι στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Θέσεις στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Το Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων (Μ.Σ.Π.Σ.) του Πανεπιστημίου Αιγαίου, προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο επιστήμονα αναγνωρισμένου επιστημονικού κύρους, είτε κάτοχο διδακτορικού διπλώματος είτε εξαιρετικής τεχνικής εμπειρίας, να υποβάλλει αίτηση για την κάλυψη θέσεων ακαδημαϊκών υποτρόφων, πλήρους ή μερικής απασχόλησης για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, ως εξής:

1. Μέχρι πέντε (5) θέσεις στη βαθμίδα του Λέκτορα στο γνωστικό αντικείμενο «Σχεδίαση Διαδραστικών & Βιομηχανικών Προϊόντων».

2. Μία (1) θέση στη βαθμίδα του Λέκτορα στο γνωστικό αντικείμενο «Ευρωπαϊκό Δίκαιο Τεχνολογίας και Καινοτομίας».

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν έως 30 Αυγούστου 2019.
Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος (Στ. Δαφνά 22810-97104 & Κ. Καλημέρης 22810 97105).

Δείτε την πρόσκληση (σε αρχείο pdf), εδώ.
 

Θέσεις στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Προκήρυξη Πλήρωσης Θέσεων Ακαδημαϊκών Υποτρόφων  για το Ακ. Έτος 2019-20.
Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων και των δικαιολογητικών θα πραγματοποιείται μεταξύ 15-07-2019 και 29-07-2019.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται αποκλειστικά στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των γραμματειών των τμημάτων (μέσω email) ενώ τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται σε ηλεκτρονική μορφή (cd ή άλλο αποθηκευτικό μέσο), είτε στις διευθύνσεις των γραμματειών των τμημάτων ως εξής:
Πανεπιστημιούπολη 1 – Αγ. Σπυρίδωνα 28, T.K. 12243 – Αιγάλεω,  Πανεπιστημιούπολη 2 – Π. Ράλλη & Θηβών 250, Τ.Κ. 12244 Αιγάλεω, για το τμήμα Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία, Λ. Δημοκρατίας 65, Ίλιον Τ.Κ. 13122, είτε ταχυδρομικά στις αναφερόμενες διευθύνσεις, μέχρι την ημερομηνία της λήξης υποβολής των αιτήσεων.

Παρακάτω, μπορείτε να βρείτε τα αρχεία των προκηρύξεων και τις αιτήσεις (pdf):

 

Ας συνδεθούμε!
Το eduguide.gr βρίσκεται και στις δημοφιλέστερες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, οπότε εάν θέλετε να ενημερώνεστε και από εκεί, ας συνδεθούμε. Θα μας βρείτε στο YouTube, στο LinkedIn, στο Facebook και στο Twitter.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο