Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Αγαπάς τον προγραμματισμό και πιστεύεις ότι η πληροφορική είναι γένους θηλυκού; Δήλωσε συμμετοχή στο "High-Tech Women Assessment Center"

Για την Accenture, κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως σε θέματα στρατηγικής, συμβουλευτικής, ψηφιακών μέσων, τεχνολογίας και λειτουργιών, η διαφορετικότητα και η ισότητα σε όλα τα επίπεδα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του DNA της και των ανθρώπων της, ως βασική πηγή δημιουργικότητας και καινοτομίας. Φιλοδοξία της εταιρείας είναι παγκοσμίως να εξισώσει (50%-50%) τον αριθμό ανδρών και γυναικών έως το 2025.

Προς την κατεύθυνση αυτή, διοργανώνει την Πέμπτη 07.11 εκδήλωση με τίτλο High Tech Women – Junior Software Engineers Assessment Center.

Η εν λόγω εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της εταιρείας (Αρκαδίας 1, Κηφισιά) από τις 10:00 – 18:00 και απευθύνεται σε γυναίκες τελειόφοιτους και αποφοίτους σχολών, με εξειδίκευση σε πληροφορική και νέες τεχνολογίες.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την Accenture και τις δραστηριότητές της σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ επίσης να συζητήσουν με στελέχη της εταιρείας για τη διαδικασία πρόσληψης καθώς και τις ευκαιρίες-προοπτικές απασχόλησης.

Αν αγαπάς τον προγραμματισμό και πιστεύεις ότι η πληροφορική είναι γένους θηλυκού, δήλωσε άμεσα συμμετοχή στο "High-Tech Women Assessment Center", το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 7 Νοεμβρίου στα γραφεία της Accenture.

Δες αναλυτικές πληροφορίες και στείλε το βιογραφικό σου σημείωμα εδώ

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο