Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Προκήρυξη υποτροφιών μεταπτυχιακών και διδακτορικών φοιτητών από το ΑΠΘ με την υποστήριξη των Ελληνικών Πετρελαίων

Η Επιτροπή Ερευνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Ανώνυμη Εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια, προκηρύσσει τη χορήγηση:

  • έξι (6) ετήσιων υποτροφιών (διάρκειας 1 έτους) για μεταπτυχιακές φοιτήτριες /μεταπτυχιακούς φοιτητές που παρακολουθούν Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών σε αντικείμενα συναφή με μία από τις ακόλουθες θεματικές περιοχές, συνολικού ύψους 3.000€ έκαστη.
  • τριών (3) υποτροφιών αριστείας για υποψήφιες/υποψήφιους διδάκτορες στις ακόλουθες θεματικές περιοχές, συνολικού ύψους 30.000€ έκαστη (10.000€/έτος) και με συνολική διάρκεια έως 3 έτη.

Θεματικές ερευνητικές περιοχές:

Δικαιούχοι των υποτροφιών είναι μεταπτυχιακές φοιτήτριες/μεταπτυχιακοί φοιτητές του Α.Π.Θ. στα ακόλουθα γνωστικά αντικείμενα:

1. Θεματική Περιοχή Μηχανικής

2. Θεματική Περιοχή Θετικών Επιστημών

3. Θεματική Περιοχή Οικονομικής Επιστήμης

Για την υποβολή της υποψηφιότητάς τους, οι ενδιαφερόμενες/οι θα πρέπει να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση Prosk@rc.auth.gr τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως 2 Νοεμβρίου 2020.

Δείτε περισσότερες πληροφορορίες και αναλυτικά την προκήρυξη εδώ για τα μεταπτυχιακά και εδώ για τα διδακτορικά.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο