Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Θέσεις συμβασιούχων υπαλλήλων στην Ε.Ε.

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO) προκηρύσσει διαδικασία επιλογής αορίστου χρόνου με σκοπό τη δημιουργία εφεδρικού πίνακα επιτυχόντων από τον οποίο τα θεσμικά και λοιπά όργανα, οι οργανισμοί και οι φορείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) (βλέπε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://europa.eu/european-union/about-eu_el) θα μπορούν να προσλαμβάνουν συμβασιούχους υπαλλήλους στους τομείς:

 • Οικονομία
 • Διαχείριση έργου/προγράμματος
 • Γραμματείς / Βοηθοί γραφείου
 • Διοίκηση / Ανθρώπινοι πόροι
 • Επικοινωνία
 • Πολιτικές υποθέσεις / πολιτικές της ΕΕ
 • Δίκαιο
 • Τεχνολογίες πληροφοριών και επικοινωνιών

Προτού αποφασίσετε να υποβάλετε υποψηφιότητα για τη/τις συγκεκριμένη/ες διαδικασία/ες επιλογής, διαβάστε όλα τα σημαντικά έγγραφα για να βεβαιωθείτε ότι κατά την ημερομηνία επικύρωσης της αίτησης υποψηφιότητάς σας πληροίτε όλα τα κριτήρια επιλεξιμότητας.

Μπορείτε να υποβάλετε υποψηφιότητα για μία ή περισσότερες κατηγορίες και/ή ομάδες καθηκόντων. Σας συνιστούμε να επιλέξετε μόνο τις κατηγορίες και τις ομάδες καθηκόντων για τις οποίες έχετε την καταλληλότερη εκπαίδευση και εμπειρία.

Η υποβολή πολλαπλών αιτήσεων δεν αυξάνει κατ’ ανάγκη τις πιθανότητες να προεπιλεγείτε.

Οι συμβάσεις που θα προταθούν για τη/τις συγκεκριμένη/ες διαδικασία/ες επιλογής θα αφορούν κυρίως θέσεις εργασίας στις Βρυξέλλες και το Λουξεμβούργο. Περιορισμένος αριθμός συμβάσεων ενδέχεται να υπάρξει και για άλλες πόλεις της ΕΕ καθώς και για αντιπροσωπείες της ΕΕ ανά τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες βλ. και Συγκεκριμένες ερωτήσεις και απαντήσεις.

Υποψηφιότητα

Αν αποφασίσατε να υποβάλετε υποψηφιότητα, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

 1. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό EPSO, αν δεν έχετε ήδη τέτοιο λογαριασμό.
 2. Αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας EPSO.
 3. Κάντε κλικ στο APPLY.
 4. Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας EPSO.
 5. Διαβάστε τις οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης. Κατά την υποβολή υποψηφιότητας, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη. 
  Έχετε δυσκολίες πρόσβασης; Η προσβασιμότητα είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για την EPSO και εργαζόμαστε για τη συνεχή βελτίωσή της όσον αφορά την επικοινωνία μαζί μας και τις διαδικασίες επιλογής. Εξακολουθείτε παρ΄ όλα αυτά να αντιμετωπίζετε δυσκολίες πρόσβασης σε ορισμένα τμήματα του ιστότοπου ή/και σε έγγραφα; Επικοινωνήστε μαζί μας
   
 6. Συμπληρώστε και επικυρώστε την ηλεκτρονική αίτηση υποψηφιότητας στις γλώσσες που απαιτούνται σύμφωνα με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
  Πρέπει να γνωρίζετε ότι η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος περιλαμβάνει οδηγίες σχετικά με τη γλώσσα στην οποία πρέπει να υποβάλετε την υποψηφιότητά σας. Εάν δεν συμμορφωθείτε με τη σχετική απαίτηση μπορεί να αποκλειστείτε από τη διαδικασία επιλογής.
   
 7. Κατά τη συμπλήρωση της αίτησης, βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε σωστά τον βαθμό/τη γλώσσα/το προφίλ σας. Αν δεν είστε βέβαιοι ποιον βαθμό/ποια γλώσσα/ποιο προφίλ να επιλέξετε, διαβάστε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Σημαντικά έγγραφα

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο