Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Θερινό Σχολείο Συγκριτικού Δικαίου και Διακυβέρνησης από το European Law and Government School

Το European Law and Government School (ELGS) διοργανώνει κάθε καλοκαίρι ειδικά προγράμματα που σχετίζονται με θέματα που αφορούν τους τομείς της νομοθεσίας και της διακυβέρνησης, τα οποία διδάσκονται από καθηγητές εγνωσμένου κύρους από φημισμένα Πανεπιστήμια του εξωτερικού. 

Το European Law and Government School διοργανώνει φέτος το Θερινό Σχολείο Συγκριτικού Δικαίου και Διακυβέρνησης στις 22 - 26 Ιουλίου 2019 στο Σούνιο. 

Σκοπός αυτού του θερινού σχολείου μίας βδομάδας είναι να εξετάσει τις τελευταίες εξελίξεις της παγκόσμιας και ευρωπαϊκής διακυβέρνησης. Επίσης, καλύπτει τόσο τα συνταγματικά όσο και τα θεσμικά ζητήματα, το παγκόσμιο διοικητικό δίκαιο και τα ζητήματα εσωτερικής διακυβέρνησης.

Σε ποιους απεθύνεται;

To πρόγραμμα αυτό είναι σχεδιασμένο για φοιτητές μεταπτυχιακού επιπέδου από όλα τα πεδία των κοινωνικών επιστημών, όπως το δίκαιο, την πολιτική, την οικονομία, την κοινωνιολογία, την ιστορία, τη φιλοσοφία και τις διεθνείς σχέσεις, καθώς και τους πολιτικούς επιστήμονες, τους δημόσιους υπαλλήλους, τους δικηγόρους και τους υπαλλήλους. Αποτελεί ένα μοναδικό πρόγραμμα και παρέχεται από αξιόλογους διδάσκοντες από αναγνωρισμένα πανεπιστήμια.

Πού; Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του EPLO στο Σούνιο.

Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων: 21 Ιουνίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο