Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

4 μεταπτυχιακοί σπουδαστές λαμβάνουν υποτροφίες από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών

Στα πλαίσια της ετήσιας εκδήλωσής της, η ΕΕΦ απένειμε βραβεία σε ναυτικούς και υποτροφίες σε τέσσερις μεταπτυχιακούς σπουδαστές.

Οι σπουδαστές που έλαβαν τις υποτροφίες είναι οι εξής:

1. Δημήτρης Μουτσάτσος. Έλαβε υποτροφία για σπουδές σε πανεπιστήμια της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός Ελλάδας, ύψους 10.000 δολαρίων ΗΠΑ, για το ακαδημαϊκό έτος 2018 – 2019. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2018 το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του UCL στο Marine Engineering. 

2.  Ανδρέας Βαρελάς. Η υποτροφία που του απονεμήθηκε αφορά ναυτιλιακές σπουδές σε Πανεπιστήμια των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός Ελλάδας, ύψους 10.000 Ευρώ για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστήμιου του Newcastle στο Engineering in Marine Technology. Έχει γίνει δεκτός στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Marine Engineering του ίδιου Πανεπιστημίου.

3. Νικόλαος Θεράπος. Έλαβε υποτροφία για σπουδές σε Πανεπιστήμια της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός Ελλάδος, ύψους 15.000 Δολαρίων ΗΠΑ για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοδοτικής Διοίκησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, τον Σεπτέμβριο του 2018 ξεκίνησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο Μποκόνι στο Μιλάνο. 

4.  Ιφιγένεια Κορομπίλια. Έλαβε υποτροφία για ναυτιλιακές σπουδές σε Πανεπιστήμια των κρατών μελών της Ε.Ε., συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, ύψους 10.000 Ευρώ. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοδοτικής Διοίκησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα παρακολουθήσει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Shipping Management στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς το επόμενο ακαδημαϊκό έτος.

Ακόμη, απονεμήθηκαν ακόμη 10 υποτροφίες της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ με αντικείμενο την υλοποίηση κοινωφελών προγραμμάτων, δράσεων ενίσχυσης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, έργων ανθρωπιστικού περιεχομένου και δωρεών ευρύτερου ενδιαφέροντος.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο