Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

1ο βραβείο για την Ομάδα του ΓΠΑ στον 9ο διαγωνισμό Ecotrophelia 2019 για το προϊόν «GReatings»!

Για μια ακόμα χρονιά στέφθηκε με επιτυχία η συμμετοχή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο 9ο διαγωνισμό Ecotrophelia 2019 που αφορά τη δημιουργία νέων οικολογικών- καινοτόμων προϊόντων διατροφής. Σκοπός του Διαγωνισμού, που διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων, είναι να δώσει την ευκαιρία στους φοιτητές που ασχολούνται με την επιστήμη των τροφίμων να αναδείξουν το καινοτόμο πνεύμα και τη δημιουργικότητά τους.

Στην φετινή τελική φάση έφθασαν εννέα ομάδες φοιτητών από οκτώ Ελληνικά Πανεπιστήμια. Τα νέα προϊόντα παρουσιάστηκαν στην Αίγλη του Ζαππείου την Τρίτη 25 Ιουνίου  2019, σε εκπροσώπους της ακαδημαϊκής κοινότητας,  του επιχειρηματικού κόσμου και πλήθος ενδιαφερομένων.

Το χρυσό βραβείο καθώς και το τιμητικό Βραβείο «Καλύτερο Πλάνο Μάρκετινγκ & Εμπορίας» απονεμήθηκαν για το προϊόν «GReatings» στην ομάδα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Θα πρέπει να επισημανθεί ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης απονέμονται ταυτόχρονα τα δυο βραβεία στο ίδιο προϊόν. Το «GReatings» είναι ένα γευστικό, οικολογικό, έτοιμο προς μαγείρεμα γεύμα που βασίζεται σε παραδοσιακές ελληνικές συνταγές.

Η ομάδα @Greatings  του ΓΠΑ έχει ως Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Αν. Καθηγητή του ΓΠΑ κ. Παναγιώτη Ν. Σκανδάμη και συμπεριλαμβάνει ως επιβλέπουσα τη μετα-διδακτορική ερευνήτρια Δρα Αναστασία Καπετανάκου, ως συν-επιβλέπουσα την υποψήφια διδάκτορα κα Μαρία Γκερέκου και τους τελειόφοιτους του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου του ΓΠΑ (αλφαβητικά) τους κκ. Λαμπρινή Αδάμ (αρχηγός), Ευγενία Αγγέλη , Χρύσα Αργείτη, Κωνσταντίνο Γαλανόπουλο, Ανδριάννα Γραφάκου,  Δημήτριο Καραγιάννη, Αριστοτέλη Μπάκο, Γεώργιο Παπακώστα, Μαρία-Βαρβάρα Σαραφίδου και Μαρία-Άννα Σόφρα.

Η ομάδα αυτή, τον Οκτώβριο 2019 θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον αντίστοιχο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό ECOTROPHELIA, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 6-7 Οκτωβρίου 2019 στην Κολωνία της Γερμανίας στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων «ANUGA».

Δείτε στο eduguide.gr όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών!

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο