Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

16ο Φοιτητικό Συνέδριο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Οι φοιτητές του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), για 16η συνεχή χρονιά διοργανώνουμε το Επιστημονικό Φοιτητικό Συνέδριο του ΔΕΤ, πιο ανανεωμένο από ποτέ, με θέμα «Management & AI: Deep Learning in Reinventing Business Process Optimization» στις 14 Μαΐου 2019.

Το Φοιτητικό Συνέδριο του ΔΕΤ 2019 (ΦΣΔΕΤ) θα πραγματοποιηθεί, στην Αθήνα, στο Συνεδριακό Χώρο της ΕΕΔΕ, και θα κάνει μια «βουτιά» στα άδυτα της τεχνητής νοημοσύνης, διερευνώντας τρόπους ενσωμάτωσης και αξιοποίησής της στην επιχειρηματική δραστηριότητα.

Με τα ηνία της οργάνωσης του επιστημονικού συνεδρίου στους φοιτητές, στόχος του ΦΣΔΕΤ, από το 2004, αποτελεί η ενημέρωση και η περαιτέρω εξοικείωση της φοιτητικής κοινότητας με τις σύγχρονες τάσεις και εξελίξεις στο πεδίο των νέων τεχνολογιών. Το συνέδριο προσφέρει στους φοιτητές (από προπτυχιακούς έως διδακτορικούς) να παρουσιάσουν τις εργασίες και το ερευνητικό τους έργο, και ταυτόχρονα να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις στον ακαδημαϊκό ερευνητικό χώρο. Το «Call for Papers» έχει πλέον ανοίξει, με την υποβολή εργασιών για την ημέρα του συνεδρίου, με καταληκτική ημερομηνία τις 02 Μαΐου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα μας καθώς και τα προφίλ μας στα social media (Instagram και Facebook).

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες και το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου.

Σας περιμένουμε την Τρίτη 14 Μαΐου 2019 να ζήσουμε μαζί αυτή την εμπειρία γνώσης!

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο