Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

14ο Προχωρημένο Θερινό Σχολείο στην Οικονομική Θεωρία και Οικονομετρία στην Πανεπιστημιούπολη Γάλλου στο Ρέθυμνο

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, σε συνεργασία με το Technical University of Dortmund, διοργανώνει το 14ο Προχωρημένο Θερινό Σχολείο στην Οικονομική Θεωρία και Οικονομετρία. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στην Πανεπιστημιούπολη Γάλλου στο Ρέθυμνο από 21 έως 28 Ιουλίου 2019.

Το Θερινό Σχολείο απευθύνεται σε απόφοιτους μεταπτυχιακών και υποψήφιους διδάκτορες από διάφορες κατευθύνσεις, καθώς και επαγγελματίες του κλάδου των οικονομικών και της διοίκησης επιχειρήσεων.

Ο τίτλος του 14ου Θερινού Σχολείου είναι "Model Selection and Averaging in Econometrics" και προσκεκλημένος καθηγητής θα είναι ο Bruce E.Hansen Professor of Economics από το Department of Economics του University of Wisconsin των ΗΠΑ,, ο οποίος είναι από τους κορυφαίους ερευνητές σήμερα στην ανάπτυξη θεωρίας και εφαρμογών στην Ανάλυση Χρονολογικών Σειρών και Προβλέψεων. Το πρόγραμμα του Θερινού Σχολείου αποτελείται από παρουσίαση και ανάλυση θεωρητικών ζητημάτων καθώς και εφαρμογές πρακτικών προβλημάτων και μελετών περιπτώσεων με τη χρήση εξειδικευμένων λογισμικών.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στην αγγλική γλώσσα καθώς στο Θερινό Σχολείο συμμετέχουν άτομα από όλο τον κόσμο, (60,9% από Ευρώπη,  22,2% από χώρες εκτός Ε.Ε., 16,9% από Ελλάδα).

Παράλληλα με την διδασκαλία, το Θερινό Σχολείο προσφέρει ένα μοναδικό πρόγραμμα κοινωνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, που δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν στο Ρέθυμνο και σε διάφορες άλλες περιοχές της Κρήτης.

Οι εγγραφές γίνονται έως και 1 Μαΐου. Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κάντε την εγγραφή σας στο site του Θερινού Σχολείου:http://assee.soc.uoc.gr/ 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο