Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ενδυνάμωση σπουδαστών στον τομέα της ηθικής επιχειρηματικότητας και ηθικής ηγεσίας

Ενδυνάμωση σπουδαστών στον τομέα της ηθικής επιχειρηματικότητας και ηθικής ηγεσίας

Τα εργαστήρια πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου Value & Future, σε άμεση συνεργασία με το ακαδημαϊκό προσωπικό του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Φοιτητές και φοιτήτριες, υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού προσωπικού του Intercollege, από τους κλάδους των Σπουδών Αισθητικής και των Επισιτιστικών Τεχνών, συμμετέχουν ενεργά μέσα από μια σειρά βιωματικών μαθημάτων στον διάλογο περί εταιρικής ηθικής, προβληματίζονται γύρω από ηθικά διλήμματα και εξάγουν τα δικά τους συμπεράσματα γύρω από τις έννοια της εταιρικής υπευθυνότητας και βιωσιμότητας. Η βιωματική εκπαίδευση γίνεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου Value & Future, σε άμεση συνεργασία με το ακαδημαϊκό προσωπικό του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.Το Value & Future είναι ένα καινοτόμο, τριετές έργο το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο οποίο εκπαιδευτικά ιδρύματα, ΜΚΟ και κοινωνικές επιχειρήσεις από τη Γερμανία, την Κύπρο, την Ελλάδα, τη Λιθουανία και την Ισπανία, συνεργάζονται με κοινό στόχο την ενδυνάμωση των νέων στον τομέα της ηθικής επιχειρηματικότητας και ηθικής ηγεσίας.

Το Value & Future είναι ένα καινοτόμο, τριετές έργο το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο οποίο εκπαιδευτικά ιδρύματα, ΜΚΟ και κοινωνικές επιχειρήσεις από τη Γερμανία, την Κύπρο, την Ελλάδα, τη Λιθουανία και την Ισπανία, συνεργάζονται με κοινό στόχο την ενδυνάμωση των νέων στον τομέα της ηθικής επιχειρηματικότητας και ηθικής ηγεσίας.

Το έργο ενθαρρύνει τους σπουδαστές της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης να οραματιστούν το δικό τους επιχειρηματικό μέλλον και να εξοικειωθούν με τις ηθικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες σήμερα αλλά και με παραδειγματικές ηθικές πρακτικές και επιλογές. Το έργο επικεντρώνεται στη διερεύνηση, αναγνώριση και κατανόηση της ηθικής στην επιχειρηματική πρακτική, καθώς διαπιστώθηκε έλλειψη αντίστοιχης στοχευμένης εκπαίδευσης στους κλάδους επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στις σχολές της Ευρώπης.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο