Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας με το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (Ι.Τ.Ε.)

Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας με το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (Ι.Τ.Ε.)

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος και το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) υπέγραψαν Συμφωνία Συνεργασίας με σκοπό την προώθηση της καινοτομίας, της ερευνητικής και ακαδημαϊκής συνεργασίας μεταξύ των δύο αναγνωρισμένων ιδρυμάτων.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος, ένα κορυφαίο ιδιωτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κύπρο, και το ΙΤΕ, το μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο στην Ελλάδα, με 10 ερευνητικά Ινστιτούτα και 3 Ειδικές Δομές, μοιράζονται ένα κοινό όραμα για την προώθηση της γνώσης, την ανάπτυξη της καινοτομίας και την καλλιέργεια υψηλής στάθμης επιστημονικής έρευνας προς όφελος της κοινωνίας και της οικονομικής ανάπτυξης.

Η Συμφωνία Συνεργασίας αποσκοπεί, αλλά και εστιάζει στην αξιοποίηση του προϊόντος της έρευνας μέσα από την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών και τη διάχυση τεχνογνωσίας προς το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Επιπλέον, η μεταξύ τους συνεργασία θα επιτευχθεί μέσα από την υλοποίηση Ευρωπαϊκών, Διεθνών και άλλων χρηματοδοτικών ερευνητικών προγραμμάτων, τη διοργάνωση, από κοινού, σεμιναριακών εκδηλώσεων και ημερίδων υψηλού επιστημονικού επιπέδου, τα οποία θα συμβάλλουν στην επιστημονική πρόοδο, στη διάχυση της τεχνογνωσίας και στην προώθηση της διεπιστημονικής μάθησης.

Τη Συμφωνία Συνεργασίας υπέγραψαν εκ μέρους του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος ο Καθηγητής Τεχνητής Νοημοσύνης Σάββας Χατζηχριστοφής, Αντιπρύτανης Έρευνας και Καινοτομίας του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος και εκ μέρους του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας ο Καθηγητής Νεκτάριος Ταβερναράκης, Πρόεδρος ΔΣ Ι.Τ.Ε.

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο