Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Φοιτητές του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος ανακηρύχθηκαν νικητές στο διαγωνισμό “Next Generation Proposals for a Better Cyprus” από την Consulco.

Φοιτητές του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος ανακηρύχθηκαν νικητές στο διαγωνισμό “Next Generation Proposals for a Better Cyprus” από την Consulco.

Συγχαρητήρια στους φοιτητές του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος που αναδείχτηκαν νικητές του διαγωνισμού Next Generation Proposals for a Better Cyprus που διοργανώθηκε από την εταιρεία Consulco.

Οι νικητές/τριες είναι:

  • Βλαντισλάβ Μάχος
  • Σάββα Μάριος
  • Γκάτζιος Παρασκευάς
  • Πατσάκας Χρήστος
  • Ασλανίδου Ντιάνα
  • Μουραντίδου Ελίνα

Consulco είναι ένας από τους μεγαλύτερους, ανεξάρτητους οίκους επαγγελματικών υπηρεσιών στην Κύπρο με επενδυτικές δραστηριότητες στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην υπόλοιπη Ευρώπη, με υψηλές αποδόσεις για θεσμικούς επενδυτές. Απώτερος σκοπός της εταιρεία Consulco, μέσω του διαγωνισμού, είναι να δώσει κίνητρα σε φοιτητές πανεπιστημίου για την διεξαγωγή έρευνας και με βάση  τα ευρήματα τους εισηγηθούν  λύσεις σε συγκεκριμένες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Κύπρος σήμερα. Οι φοιτητές μας με τις πιο καινοτόμες ιδέες κατάφεραν να κερδίσουν έξι χρηματικά βραβεία. Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου 2023 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος.  Επιπλέον, σε μεταγενέστερο στάδιο, ο πρώτος νικητής, Vladislav Macho, θα παρουσιάσει τις προτάσεις του σε αντιπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας με την ελπίδα να προκαλέσει την απαραίτητη συζήτηση και ανταπόκριση για να υπάρξει θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία μας.

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο