Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εκδήλωση με θέμα την ”ΧΩΜΑΤΙΝΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ”

Εκδήλωση με θέμα την ”ΧΩΜΑΤΙΝΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ”

Την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023, στις 18.30, στο SΤUDIO B της Αρχιτεκτονικής, πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία, εκδήλωση με θέμα την ΧΩΜΑΤΙΝΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ. Η εκδήλωση οργανώθηκε από το Τμήμα Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος. Ομιλητές ήταν η Άρτεμις Θεοδώρου, Αρχιτέκτονας (ΝΑΑΒ-Β.Arch, Pratt Institute), Κέντρο Έρευνας και Εφαρμογών Χωμάτινης Δόμησης  (CRAterre),  Σχολή Αρχιτεκτονικής της Γκρενομπλ, και ο Σωκράτης Σωκράτους, Τεχνίτης Φυσικής Δόμησης.

Την εκδήλωση παρακολούθησε μεγάλος αριθμός φοιτητριών, φοιτητών και διδασκόντων του Τμήματος, πολλοί επαγγελματίες αρχιτέκτονες, και άλλοι επισκέπτες.

Μετά το τέλος των παρουσιάσεων ακολούθησε μια ιδιαίτερα ζωντανή συζήτηση μεταξύ όλων των παρευρισκόμενων, για ένα θέμα σημαντικό, επίκαιρο, και το οποίο με έμφαση στην οικολογία, αφορά την δόμηση με φυσικά υλικά και τεχνικές κατασκευής.

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο