Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Νομική Σχολή Πανεπιστήμιου Νεάπολις Πάφος: Διδακτορικό σε Συνεπιβλεψη με τη Νομική Σχολή του Δημοκριτειου Πανεπιστημίου Θράκης

Νομική Σχολή Πανεπιστήμιου Νεάπολις Πάφος: Διδακτορικό σε Συνεπιβλεψη με τη Νομική Σχολή του Δημοκριτειου Πανεπιστημίου Θράκης

Παρουσία των δύο Πρυτάνεων Καθηγητή Παντελή Σκλιά του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος και του Καθηγητή Φώτη Μάρη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης καθώς και του Κοσμήτορα της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Καθηγητή Μιχάλη Χρυσομάλλη πραγματοποιήθηκε η υπογραφή του Ειδικού Πρωτοκόλλου Συνεργασίας για την εκπόνηση προγράμματος διδακτορικών διατριβών σε συνεπίβλεψη στην Νομική Επιστήμη.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος Καθηγητής Παντελής Σκλιάς δήλωσε : “Η σημερινή υπογραφή του Ειδικού Πρωτοκόλλου Συνεργασίας ανάμεσα στις δύο Νομικές Σχολές για την εκπόνηση διδακτορικών διατριβών σε συνεπίβλεψη συνιστά μια σημαντική εξέλιξη για τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου μας αλλά και αναγνώριση της ποιοτικής δουλειάς που πραγματοποιείται. Ευχαριστώ τους συντελεστές αυτής της εξέλιξης, τον Κοσμήτορα της Νομικής μας Σχολής Καθηγητή Αριστοτέλη Χαραλαμπακη, τον Καθηγητή Γιαννη Μπεκα αλλά και όλους τους συναδέλφους στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης για την εμπιστοσύνη τους. Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος έχει καταστεί συνειδητή επιλογή και στις Νομικές σπουδές “.

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο