Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Παραχώρηση υποτροφιών σε φοιτητές/τριες από το Λίβανο για την ακαδημαϊκή χρονιά 2023/2024

Παραχώρηση υποτροφιών σε φοιτητές/τριες από το Λίβανο για την ακαδημαϊκή χρονιά 2023/2024

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος, έπειτα από την πρωτοβουλία των Υπουργείων Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και του Υπουργείου Εξωτερικών, σχετικά με την παραχώρηση υποτροφιών σε φοιτητές/τριες από το Λίβανο για την ακαδημαϊκή χρονιά 2023/2024, ανακοινώνει πως θα δέχεται αιτήσεις για τα κάτωθι προγράμματα σπουδών με γλώσσα διδασκαλίας την αγγλική όπως φαίνονται στο ΠαράρτημαΣημειώνεται ότι το Πανεπιστήμιο Νεάπολις δύναται να καλύπτει το εναπομείναν ποσό της χορηγίας του Υπουργείου Εξωτερικών (ήτοι €5.000 ανά φοιτητή και για ανά ακαδημαϊκό έτος) για δύο υπότροφους ανά ακαδημαϊκό έτος  έτσι ώστε οι υποτροφίες να καθίστανται πλήρεις.

Άτομο επικοινωνίας σχετικά τις εν λόγω Υποτροφίες, ορίζεται ο Δρας Σταύρος Χριστοδούλου, Προϊστάμενος Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας. Στοιχεία ηλεκτρονικής επικοινωνίας stauros.christodoulou@nup.ac.cy και τηλεφωνικής +357 2684 3331

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο