Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Αναγνώριση του Πτυχίου Νομικής και η ισοτιμία στις ΗΠΑ

Αναγνώριση του Πτυχίου Νομικής και η ισοτιμία στις ΗΠΑ

Το Πανεπιστήμιο Νέαπολις Πάφος εκφράζει τα θερμά του Συγχαρητήρια στην απόφοιτή του κα Κωνσταντίνα Αριστοδήμου, η οποία υπέβαλε σε διαδικασία αναγνώρισης το πτυχίο της LLB αρχικά στον Φορέα Αναγνώρισης Εκπαιδευτικών Προσόντων Educational Credential Evaluators, ECE και έπειτα στο Department of Education, Υπουργείο Παιδείας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε επιτυχώς και το αποτέλεσμα αυτής ήταν όχι μόνο να αναγνωριστεί το πτυχίο της αποφοίτου του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος ως ισότιμο και αντίστοιχο πτυχίο Πανεπιστημίου της Αμερικής, αλλά και η εξασφάλιση εργασίας σε Κυβερνητικό Επίπεδο.

Επιπρόσθετα, το New York Bar Association, Νομικό Συμβούλιο των Ηνωμένων Πολιτειών αποδέχεται το πτυχίο Νομικής των αποφοίτων του Πανεπιστημίου Νεάπολις για να μπορούν να συμμετέχουν στις εξετάσεις για την άδεια άσκησης επαγγέλματος, λαμβάνοντας κάθε περίπτωση φοιτητή ως μεμονωμένη και/ή εξειδικευμένη.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος Καθηγητής Παντελής Σκλιάς σε δήλωσή του ανέφερε: «Έχουμε κάθε λόγο να αισθανόμαστε υπερήφανοι, καθότι η διαδικασία της αναγνώρισης του πτυχίου LLB του Πανεπιστημίου Νεάπολις από Ακαδημαϊκούς και Επαγγελματικούς Φορείς των Ηνωμένων Πολιτειών αποτελεί μία επιπλέον απόδειξη διεθνούς αναγνώρισης, δίνοντας το προβάδισμα στους απόφοιτους του Πανεπιστημίου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο