Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας με Primiq Solutions Ltd

Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας με Primiq Solutions Ltd

Το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος και η εταιρεία τεχνολογίας Primiq Solutions Ltd υπέγραψαν, στις 24 Ιανουαρίου 2023, Συμφωνία Συνεργασίας με σκοπό τη σύνδεση της ακαδημαϊκής κοινότητας και του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και την έναρξη της συνεργασίας των δύο φορέων σε θέματα έρευνας, ανάλυσης επιχειρηματικών διαδικασιών μέσω ψηφιοποίησης και την ανάλυση δεδομένων σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Η Primiq Solutions Ltd είναι μια καινούρια εταιρεία, με έδρα την Πάφο, η οποία εξειδικεύεται στο Cloud Engineering συνδυάζοντας πολλές διαφορετικές μεθόδους και εργαλεία της τεχνολογίας των πληροφοριών. Η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες που ενισχύουν τις επικοινωνίες, την κοινή χρήση και την ανάλυση των χρηστών σε προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας αλλά και προτείνει λύσεις για διάφορα τεχνικά και οικονομικά θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις.

Η Συμφωνία Συνεργασίας περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την τοποθέτηση φοιτητών/τριών για την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας και εμπλουτισμό των γνώσεων και δεξιοτήτων τους κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, την ανακοίνωση θεμάτων πτυχιακής ή άλλων εργασιών βασισμένα σε πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρεία, την από κοινού διοργάνωση δράσεων/εκδηλώσεων/ημερίδων με γνώμονα τη συλλογική πρόοδο της κοινωνίας και την πρόοδο της φοιτητικής κοινότητας καθώς περιλαμβάνει και το πλαίσιο περαιτέρω συνεργασίας σε Ευρωπαϊκά προγράμματα.

Τη Συμφωνία Συνεργασίας υπέγραψαν εκ μέρους του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος ο Καθηγητής Τεχνητής Νοημοσύνης Σάββας Χατζηχριστοφής, Αντιπρύτανης Έρευνας και Καινοτομίας του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος και εκ μέρους της Primiq Solutions Ltd ο κ. Raffael Hühnerschulte, Founder, CEO & Senior Software Engineer της εταιρείας.

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο