Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου: Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας με «RSM Cyprus»

Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου: Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας με «RSM Cyprus»

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος, στοχεύοντας σταθερά στην ακαδημαϊκή αριστεία, την καινοτομία και την διαδραστική επικοινωνία με τον επιχειρηματικό κόσμο και την αγορά εργασίας, ενδυναμώνει και διευρύνει διαρκώς τις συνεργασίες του με επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς.

Στο πλαίσιο αυτό, την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021 υπεγράφη συμφωνία συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου και της εταιρίας RSM Cyprus. Εκ μέρους του Πανεπιστημίου υπέγραψε  ο Δρ. Ανδρέας Χατζηξενοφώντος, Αν. Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών και εκ μέρους της εταιρίας RSM Cyprus ο κος Γεώργιος Θεμιστοκλέους, Διευθύνων Συνέταιρος και CEO της εταιρείας.

Η RSM Cyprus είναι μέρος της RSM International, του 6ου μεγαλύτερου διεθνούς δικτύου ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών στον κόσμο. Το δίκτυο της RSM επεκτείνεται σε περισσότερες από 120 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των 40 μεγαλύτερων επιχειρηματικών κέντρων του κόσμου. Η RSM Cyprus με γραφεία στη Λεμεσό, Πάφο και Λευκωσία με πολυετή επιχειρηματική λειτουργία παρέχει ελεγκτικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ένα πολυδιάστατο πελατολόγιο, το οποίο προέρχεται από τους τομείς του διεθνούς και τοπικού εμπορίου, τουρισμού και ξενοδοχειακής βιομηχανίας, ναυτιλίας, του ευρύτερου αγροτικού και κατασκευαστικού κλάδου καθώς και άλλων κλάδων οικονομικής δραστηριότητας, οι οποίες  υπάγονται στον τριτογενή τομέα της οικονομίας.

Η συμφωνία αναφέρεται στη συμμετοχή της RSM Cyprus στο Ευρωπαϊκό Έργο «Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας» για σκοπούς τοποθέτησης φοιτητών με στόχο την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας, αλλά και στην προώθηση κοινών δράσεων εκπαιδευτικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος. Κύρια αναφορά, επίσης, έγινε και στην πρόθεση της εταιρείας RSM Cyprus να προβεί σε ενέργεια επιβράβευσης των αριστούχων φοιτητών του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις.

Επιπλέον, η εταιρεία RSM Cyprus, με τη συμβολή και του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Νεάπολις, προέβη σε παρουσίαση της εταιρείας στους φοιτητές του 3ου και 4ου έτους του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών και τους ανέλυσε τις προοπτικές επαγγελματικής σταδιοδρομίας, τα κριτήρια που απαιτούνται για την επαγγελματική ανέλιξη των φοιτητών, αλλά και στη μελλοντική επιτυχή εργοδότησή τους ως αποφοίτων πλέον του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου.

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο