Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Φιλοξενία του 29ου ετησίου Συνεδρίου της Multinational Finance Society

Φιλοξενία του 29ου ετησίου Συνεδρίου της Multinational Finance Society

Φιλοξενία του 29ου ετησίου Συνεδρίου της Multinational Finance Society 

Από 2-5 Ιουλίου 2023 το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος θα φιλοξενήσει το 29ο Συνέδριο της Multinational Finance Society, του οποίου είναι χορηγός μαζί με το  Ball State University, Miller College of Business, Indiana, των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο στόχος του Συνεδρίου είναι η συνύπαρξη ακαδημαϊκών ερευνητών, εκπαιδευτικών, διδακτορικών φοιτητών/τριών και εμπειρογνωμόνων προερχόμενων από διάφορους διεθνείς Οργανισμούς, εστιάζοντας στα σύγχρονα οικονομικά θέματα και ερευνητικά ευρήματα σχετιζόμενα με τις  βιομηχανικές και αναπτυγμένες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατης οικονομικής χρήσης.

Η Multinational Finance Society είναι μη κερδοσκοπικός Οργανισμός, ιδρυθείς το 1995 για την πρόοδο και  διάχυση της οικονομικής γνώσης, των  θεωριών, τεχνικών και ερευνητικών ευρημάτων στις βιομηχανικές και αναπτυγμένες χώρες μεταξύ των μελών της ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας.

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο