Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας με TA GROUP S.A.R.L

Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας με TA GROUP S.A.R.L

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος και η εταιρεία TA GROUP S.A.R.L υπέγραψαν στις 15 Ιουλίου 2022 Συμφωνία Συνεργασίας με σκοπό την αμοιβαία δέσμευση και συνεργασία στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας και γνώσης προωθώντας από κοινού δράσεις και πρωτοβουλίες.

TA GROUP S.A.R.L είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία με έδρα τη Βηρυτό (Λίβανος) και με εξειδικευση σε εργασίες του τομέα της μηχανολογίας και των κατασκευών. Η TA GROUP S.A.R.L διαθέτει περισσότερα από 28 χρόνια εμπειρία και συνεχώς υιοθετεί τεχνικές καινοτομίες που σχετίζονται με τις κατασκευές, προτείνοντας λύσεις για βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης μέσω της μείωσης της κατανάλωσης ενέργειας στον κτιριακό τομέα.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας ωφελεί και τους δύο φορείς και προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα σε φοιτητές και νέους ερευνητές. Περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την παροχή ειδικών υλικών/συσκευών/εξοπλισμού της TA GROUP S.A.R.L. για περαιτέρω διερεύνηση και έρευνα καθώς και για χρήση εκ μέρους των φοιτητών του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών κατά τη διάρκεια των σχετικών μαθημάτων. Επιπλέον, οι φοιτητές και οι απόφοιτοι του Τμήματος θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τον τρόπο χρήσης αυτών των ειδικών υλικών/συσκευών/εξοπλισμού και τις λύσεις που προσφέρονται για δική τους μελλοντική χρήση.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος επιδιώκει την ανάπτυξη δημιουργικών συνεργασιών με σκοπό τη δημιουργία ενός δικτύου υψηλής τεχνογνωσίας καθώς και την προώθηση της έρευνας και της καινοτομίας σε εκπαιδευτικό και ερευνητικό επίπεδο.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας υπογράφηκε από τον Δρ. Γιάννη Μπέλλο, Αναπληρωτής Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και από τον κ. Hassan Saab, Διευθύνων Σύμβουλος της TA GROUP S.A.R.L.

Παρόντες στην υπογραφή ήταν ο Δρ. Άνθος Ιωάννου, Επισκέπτης Ακαδημαϊκού Προσωπικού στη Δομική Ανάλυση και Σεισμική Συμπεριφορά Κατασκευών Οπλισμένου Σκυροδέματος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών, η κα Soulafa Saab, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της TA GROUP S.A.R.L. καθώς και τα στελέχη του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος.

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο