Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Εργαστήριο Μάρκετινγκ MARLAB - Διερευνητική πρόσκληση ενδιαφέροντος για υποψήφιους/ες διδάκτορες και μεταδιδάκτορες στο Μάρκετινγκ

Προκήρυξη:

Το εργαστήριο μάρκετινγκ MARLAB του Πανεπιστημίου Μακεδονίας προσκαλεί ενδιαφερόμενους/ες:

- Διδάκτορες, οι οποίοι/ες επιθυμούν να διεξάγουν έρευνα σε μεταδιδακτορικό επίπεδο στο Μάρκετινγκ με εστίαση σε έναν από τους παρακάτω τομείς: Μάρκετινγκ Υπηρεσιών, Ηλεκτρονικό/Ψηφιακό Μάρκετινγκ, Μάρκετινγκ και Επαυξημένη Πραγματικότητα, και Μάρκετινγκ και Ρομποτική (Δείτε εδώ τον κανονισμό)

- Κατόχους Μεταπτυχιακού οι οποίοι/ες επιθυμούν να διεξάγουν έρευνα σε διδακτορικό επίπεδο στο Μάρκετινγκ με εστίαση σε έναν από τους παρακάτω τομείς: Μάρκετινγκ Υπηρεσιών, Ηλεκτρονικό/Ψηφιακό Μάρκετινγκ, Μάρκετινγκ και Επαυξημένη Πραγματικότητα, και Μάρκετινγκ και Ρομποτική (Δείτε εδώ τον κανονισμό)

να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα και περιγραφή των επιστημονικών/ερευνητικών τους στόχων στη Διευθύντρια του MARLAB, Καθηγήτρια, κα Ροδούλα Τσιότσου στο email: marlab@uom.edu.gr μέχρι 15 Δεκεμβρίου 2019.

Η επίσημη έναρξη του μεταδιδακτορικού και του διδακτορικού θα γίνει την Άνοιξη του 2020 ενώ υπάρχει η δυνατότητα χρηματοδότησης ανάλογα με τα προσόντα και την εξέλιξη.

Πριν την αποστολή της επιστολής ενδιαφέροντος, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες να διαβάσουν προσεκτικά τους αντίστοιχους κανονισμούς και τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα που απαιτούνται (στην περίπτωση του υποψήφιου διδάκτορα απαιτείται φυσική παρουσία στο πανεπιστήμιο καθημερινά).


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο