Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Παγκόσμια Διακυβέρνηση και Ασφάλεια

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (ΠΜΣ) «Παγκόσμια Διακυβέρνηση και Ασφάλεια» (Global Governance and Security) του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης, το οποίο αποτελεί συνέχεια του λειτουργούντος κατά την τελευταία εικοσιπενταετία ΠΜΣ: «Διεθνής και Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση και Πολιτική», πρόκειται να ξεκινήσει τη λειτουργία του τον Οκτώβριο 2023.

Με νεότερη ανακοίνωση θα κληθούν οι ενδιαφερόμενοι/ες να καταθέσουν εντός ορισμένου χρόνου αίτηση για την κάλυψη έως 40 θέσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2023 – 2024.

Στο ΠΜΣ «Παγκόσμια Διακυβέρνηση και Ασφάλεια» θα γίνονται δεκτοί κάτοχοι τίτλου του Α΄ κύκλου σπουδών των ΑΕΙ της ημεδαπής ή ομοταγών, αναγνωρισμένων από τον ΔΟΑΤΑΠ, ιδρυμάτων της αλλοδαπής, καθώς και απόφοιτοι άλλων Τμημάτων ΑΕΙ της ημεδαπής ή ομοταγών, αναγνωρισμένων της αλλοδαπής. Γίνονται, επίσης,  δεκτοί, ως υπεράριθμοι, υπότροφοι του ελληνικού κράτους και μέλη των κατηγοριών ΕΕΠ, ΕΔΙΠ και ΕΤΕΤ.

Δείτε την ανακοίνωση σε pdf εδώ

 


Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο