Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Τμήμα
Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
Τίτλος Προγράμματος
Διοίκηση και Χρηματοοικονομικός Σχεδιασμός για Στελέχη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (Executive MBA in Financial Planning)
Δίδακτρα
3500 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες

Το Executive MBA είναι ένα καινοτόμο Πρόγραμμα σχεδιασμένο για τα σημερινά στελέχη και επαγγελματίες που χρειάζονται να βελτιώσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις τόσο για επαγγελματική, σταδιοδρομία και ανέλιξη όσο και για προσωπική ανάπτυξη.

Εκπαιδευτική Διαδικασία

Το e-ΜΒΑ εκμεταλλεύεται τις νέες τεχνολογίες και επιτρέπει σε εργαζόμενους και φοιτητές που διαμένουν μακριά από την έδρα του ΠΜΣ (Καλαμάτα) να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, εισάγοντας τους στη λογική των σύγχρονων εργαλείων διαδικτυακής συνεργασίας.

Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί μια σύγχρονη πλατφόρμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και παρέχει πλήρες εκπαιδευτικό υλικό για όλες τις εβδομάδες διδασκαλίας. Αναλυτικά, κάθε εκπαιδευτική εβδομάδα ο φοιτητής έχει πρόσβαση:

  • στις διαφάνειες της εβδομαδιαίας ύλης
  • σε βίντεο που αναλύονται με λεπτομέρειες ή μέρος της ύλης που θεωρείται δυσνόητη από τον φοιτητή
  • ενδεικτικές ερωτήσεις κατανόησης της ύλης και απαντήσεις
  • ερωτήσεις με πολλαπλή επιλογή απαντήσεων για αυτοαξιολόγηση του φοιτητή

Επίσης ανά εβδομάδα υπάρχει καθορισμένη συνάντηση (δια ζώσης ή μέσω τηλεδιάσκεψης), κατά την διάρκεια της οποίας ο διδάσκων παρουσιάζει την θεωρία και επιλύει τις απορίες των φοιτητών επί της εβδομαδιαίας ύλης.

Επιπρόσθετα κάθε εξάμηνο και ανά μάθημα, ο φοιτητής πρέπει να εκπονήσει και να παραδώσει 2 Γραπτές Εργασίες (ΓΕ). Οι εργασίες βαθμολογούνται με άριστα το 10 και ο φοιτητής πρέπει να συγκεντρώσει τουλάχιστον δέκα στο σύνολο των δυο εργασιών, προκειμένου να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην τελική εξέταση του μαθήματος. Για τον λόγο αυτό, από το σύνολο των εβδομαδιαίων μαθημάτων, 2 μαθήματα θα εστιάζουν στην εμβάθυνση και προετοιμασία (ΜΕΠ) όπου θα δίνονται οδηγίες και κατευθύνσεις για επιτυχή ολοκλήρωση των γραπτών εργασιών.

Οι Τελικές Εξετάσεις γίνονται δια ζώσης στην Καλαμάτα, και περιλαμβάνουν συνδυασμό ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής και θεμάτων ανάπτυξης.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο