Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Τμήμα
Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
Τίτλος Προγράμματος
Δημόσια Οικονομική και Πολιτική (M.Sc. in Public Economics and Policy)
Δίδακτρα
3000 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής οργανώνει το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δημόσια Οικονομική και Πολιτική» με σκοπό την προετοιμασία των φοιτητών για την υψηλού επιπέδου στελέχωση του ελληνικού δημόσιου τομέα, καθώς και των διεθνών οργανισμών. Το επίπεδο των παρεχόμενων γνώσεων δίνει τη δυνατότητα για συνέχιση των σπουδών σε διδακτορικό επίπεδο.

Ειδικότερα στοχεύουμε στην:

  • Προετοιμασία στελεχών ικανών να εργαστούν στους δημοσίους οργανισμούς και φορείς στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
  • Ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων των ήδη εργαζομένων στελεχών της δημόσιας διοίκησης.
  • Ανάπτυξη ενός ευρύτερου εκπαιδευτικού περιβάλλοντος που συνδυάζει θεωρία, έρευνα και πρακτικές εφαρμογές, χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθοδολογίες και εργαλεία διδασκαλίας.
  • Παροχή των απαραίτητων γνώσεων υψηλού επιπέδου, με σκοπό το αποδοτικό και αποτελεσματικό έλεγχο των ανθρωπίνων και οικονομικών πόρων, βασική προϋπόθεση για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Προκηρύξεις εγγραφών κάθε Μάιο και Δεκέμβριο.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο