Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Τμήμα
Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
Τίτλος Προγράμματος
Δημόσια Οικονομική και Πολιτική (M.Sc. in Public Economics and Policy)
Δίδακτρα
3000 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

Σκοπός του Π.Μ.Σ. είναι η προετοιμασία των αποφοίτων Β’ κύκλου σπουδών για τη στελέχωση σε ανώτατα βαθμολογικά επίπεδα του Ελληνικού Δημοσίου Τομέα και των Διεθνών Οργανισμών. Ειδικότερα το πρόγραμμα στοχεύει στην προετοιμασία στελεχών ικανών να εργαστούν στους δημόσιους οργανισμούς και φορείς στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στην ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων των ήδη εργαζομένων στελεχών της δημόσιας διοίκησης, στην ανάπτυξη ενός ευρύτερου εκπαιδευτικού περιβάλλοντος που συνδυάζει θεωρία, έρευνα και πρακτικές εφαρμογές, χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθοδολογίες και εργαλεία διδασκαλίας, καθώς και στην παροχή των απαραίτητων γνώσεων υψηλού επιπέδου, με σκοπό το αποδοτικό και αποτελεσματικό έλεγχο των ανθρωπίνων και οικονομικών πόρων, βασική προϋπόθεση για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

  • Η φοίτηση στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Δημόσια Οικονομική και Πολιτική διαρκεί τρία (3) ακαδημαϊκά εξάμηνα, συμπεριλαμβανομένου του διαστήματος εκπόνησης της διπλωματικής εργασίας.
  • Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στην Πανεπιστημιούπολη στην Αθήνα (δια ζώσης) ή εξ αποστάσεως και διεξάγονται σε μη εργάσιμες ημέρες και ώρες (δηλαδή Τετάρτη και Παρασκευή απόγευμα, Σάββατο πρωί).
  • Η γλώσσα διδασκαλίας του προγράμματος είναι η ελληνική.
  • Η εκπαιδευτική μεθοδολογία που χρησιμοποιείται στο πρόγραμμα είναι αυτή της μικτής ή συνδυαστικής εκπαιδευτικής διαδικασίας (blended learning)·
  • Το συνολικό κόστος φοίτησης του Προγράμματος είναι 3.000 ευρώ.
Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο