Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ποιά επαγγέλματα έχουν ζήτηση

Στο άρθρο αυτό, με βάση πρόσφατες έρευνες, έχουν επιλεχθεί 7 κλάδοι της οικονομίας που προβλέπεται να έχουν ζήτηση τα επόμενα χρόνια και συγκεκριμένα ο Τουρισμός, η Υγεία, η Ενέργεια και πράσινη τεχνολογία, η μεταποίηση, η ναυτιλία, η γεωργία και η ψηφιακή τεχνολογία και επικοινωνίες- ηλεκτρονικό εμπόριο. Δίνονται αριθμητικά στοιχεία για τις νέες θέσεις εργασίας που πρόκειται να δημιουργηθούν καθώς και πληροφορίες για  το πού μπορεί κανείς να σπουδάσει πάνω στα γνωστικά αυτά αντικείμενα καθώς και τι είδους εργασία μπορεί να βρει μετά το πέρας των σπουδών του.

"Με πηγές το υπό σύνταξη «αναπτυξιακό πρότυπο» της χώρας αλλά και πρόσφατες έρευνες για τις προοπτικές διάφορων κλάδων, επιλέξαμε 7 τομείς που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να «γεννήσουν» θέσεις εργασίας. Βασικό συμπέρασμα; Ευκαιρίες αποκατάστασης υπάρχουν, αρκεί να κινηθούμε σωστά και έγκαιρα για να τις εντοπίσουμε...."

Διαβάστε όλο το άρθρο

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο