Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τοπ 50 των Business Schools παγκοσμίως

Στα καλύτερα Business Schools του κόσμου κατατάσσεται το ΟΠΑ σύμφωνα με τη λίστα αξιολόγησης Eduniversal. Έξι (6) από τα μεταπτυχιακά του προγράμματα βρίσκονται ανάμεσα στα καλύτερα 200 του κλάδου τους στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα: 

  • MBA International και το μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού- 13η θέση.
  • Mεταπτυχιακό στη Δημόσια Πολιτική & Διοίκηση 23η θέση
  • Λογιστική και Χρηματοοικονομική 35ο Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Οικονομικές Σπουδές 44η θέση
  • Μάρκετινγκ & Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες 46η θέση

Στο άρθρο μπορείτε να διαβάσετε συνεντεύξεις αποφοίτων από τα μεταπτυχιακά προγράμματα του ΟΠΑ.

"Στα καλύτερα Business School του κόσμου κατατάσσεται το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών από τη διεθνή λίστα αξιολόγησης Eduniversal, που βαθμολογεί τις ομοειδείς με το ΟΠΑ σχολές σε περισσότερες από 150 χώρες. Πέρυσι κατέλαβε την 123η θέση ανάμεσα στα 1.000 κορυφαία ιδρύματα οικονομικών σπουδών του πλανήτη, πετυχαίνοντας έτσι εντυπωσιακή άνοδο από τη 230η θέση που είχε το 2012. Πληροφορίες αναφέρουν πως φέτος θα βρίσκεται στα 50 καλύτερα πανεπιστήμια του κλάδου στην Ευρώπη. Πολύ ψηλά σε διεθνή αναγνώριση είναι τα μεταπτυχιακά προγράμματα, που κέρδισαν φέτος αξιοζήλευτες διακρίσεις από τον οργανισμό Eduniversal..."

Διαβάστε όλο το άρθρο

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο