Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Το i-MBA του ΟΠΑ προετοιμάζει τα είκοσι νέα επαγγέλματα της ψηφιακής οικονομίας

Το άρθρο αναφέρεται στη διάκριση που έλαβε το πρόγραμμα International MBA τουικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κατακτώντας το Βραβείο Καινοτομίας 2013 (MBA Innovation Award 2013) από τον διεθνή οργανισμό πιστοποίησης Association of MBAs’ (AMBA) για το καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών σε προηγμένες ηλεκτρονικές δεξιότητες (e-skills curriculum). 

Το International MBA του ΟΠΑ είναι το πρώτο πρόγραμμα στην Ευρώπη που προσφέρει την ευκαιρία στους φοιτητές του να προετοιμασθούν για τα 20 νέα επαγγέλματα της ψηφιακής οικονομίας , δηλαδή ως εμπορικοί διευθυντές, social media manager, conversion manager, Search Engine Optimization (SEO) expert, κ.α.

 

"Είναι «ένα εξαίρετο παράδειγμα για το πώς η εκπαίδευση μπορεί να εξελίσσεται παράλληλα με ό,τι συμβαίνει στην αγορά εργασίας και να ανταποκρίνεται στην ανάγκη για καταρτισμένους επαγγελματίες που έχουν τα εφόδια για να αντεπεξέρχονται αποτελεσματικά στη συνεχώς μεταβαλλόμενη και απαιτητική επιχειρησιακή πραγματικότητα». Το παράδειγμα αυτό είναι ελληνικό και βραβεύτηκε παγκοσμίως. Στις 6 Νοεμβρίου απενεμήθη στο ΜΒΑ International Program (i-MBA) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών το Βραβείο Καινοτομίας 2013 (MBA Innovation Award 2013) από τον διεθνή οργανισμό πιστοποίησης Association of MBAs’ (AMBA) για το καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών σε προηγμένες ηλεκτρονικές δεξιότητες (e-skills curriculum..."

Διαβάστε όλο το άρθρο

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο