Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση: Σπουδές, Ειδικότητες και Εξειδικεύσεις- Αυξανόμενη ζήτηση προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών.

Η Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση αποτελεί ένα πεδίο με ζήτηση για αρκετούς μαθητές αλλά και φοιτητές, τόσο για προπτυχιακές όσο και για μεταπτυχιακές σπουδές. Στο άρθρο του www.news.gr, παρουσιάζονται ενδεικτικά τα βασικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζει ο κάθε ενδιαφερόμενος.

"Η Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση αποτελεί ένα πεδίο θέλγητρο για αρκετούς μαθητές αλλά και φοιτητές. Το δεδομένο αυτό διαφαίνεται έντονα από την αυξανόμενη ζήτηση προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών αλλά και προγραμμάτων Δια Βίου Εκπαίδευσης που σχετίζονται με την ειδική αγωγή. Πέρα από τις κλασικές ειδικότητες που οδηγούν άμεσα, υπάρχουν και σπουδές –προπτυχιακές ή/και μεταπτυχιακές- οι οποίες μπορούν να παρέχουν τη δυνατότητα στους πτυχιούχους να διεκδικήσουν την ενεργό δραστηριοποίηση τους στο χώρο. Με βάση και το προγενέστερο σχέδιο νόμου για την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση που είχε τεθεί για διαβούλευση..."

Διαβάστε όλο το άρθρο

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο