Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δύο χρόνια ΜΒΑ με ιδέες και εννέα start up στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο

Στο άρθρο αυτό της εφημερίδας  "Το Βήμα" παρουσιάζεται ο απολογισμός της συνεργασίας του Ιnternational MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του μη κυβερνητικού οργανισμού (ΜΚΟ) για τη νεοφυή επιχειρηματικότητα Industry Disruptors - Game Changers (ID-GC) και της φαρμακευτικής εταιρείας MSD. Στο τέλος των δύο ετών που διήρκησε το ΜΒΑ, 22 φοιτητές που παρακολούθησαν την κατεύθυνση  «Innovation and Entrepreneurship»  έλαβαν υποτροφία και όλη την απαραίτητη υποστήριξη για να εξελίξουν την ιδέα τους σε επιχείρηση και ήδη 9 από αυτούς έχουν ήδη την δική τους επιχειρήση! 

"Είκοσι δύο συμμετοχές φοιτητών με αξιόλογες επιχειρηματικές ιδέες και εννέα start up (νεοφυείς) επιχειρήσεις που λειτουργούν σήμερα με επιτυχία είναι ο απολογισμός του διετούς προγράμματος MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), του μη κυβερνητικού οργανισμού (ΜΚΟ) για τη νεοφυή επιχειρηματικότητα Industry Disruptors - Game Changers (ID-GC) και της φαρμακευτικής εταιρείας MSD. Τα αποτελέσματα της επιτυχημένης αυτής συνεργασίας για την αναβάθμιση της κατεύθυνσης «Innovation and Entrepreneurship» του μεταπτυχιακού προγράμματος του ΟΠΑ παρουσιάστηκαν σήμερα, Δευτέρα, σε μεγάλη εκδήλωση, την οποία χαιρέτισαν ο αναπληρωτής υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας κ. Κώστας Φωτάκης, ο πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Γάτσιος, οι καθηγητές του προγράμματος, καθώς και ο CEO της MSD Greece κ. Χασέεμπ Αχμάντ...."

Διαβάστε όλο το άρθρο

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο