Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Συνέδριο "FOSSCOMM 2017" στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Το FOSSCOMM (Free and Open Source Software Communities Meeting) είναι ένα ετήσιο συνέδριο που έχει ως κύριο θέμα το ελεύθερο και ανοικτό λογισμικό, το όποιο έχει φιλοξενηθεί σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Σκοπός του συνεδρίου είναι η προώθηση της χρήσης FOSS (Free and Open Source Software) και απευθύνεται σε προγραμματιστές, FOSS κοινότητες και λοιπούς ενδιαφερόμενους.

Φέτος η Fosscοmm θα πραγματοποιηθεί στις 4-5 Νοεμβρίου, στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και όπως πάντα θα παρουσιαστούν θέματα ανοιχτού λογισμικού, ανοιχτού περιεχομένου, ανοιχτών δεδομένων, ανοιχτών τεχνολογιών, ανοιχτής σχεδίασης και ανοιχτών αδειών. Θα συμμετέχουν μέλη από την ακαδημαϊκή και εκπαιδευτική κοινότητα, το χώρο των κοινών, τις κοινότητες ανοιχτού λογισμικού, τις κοινότητες ανοιχτών τεχνολογιών, τις εταιρίες που παρέχουν υπηρεσίες ανοιχτού λογισμικού και όσοι ασχολούνται ή ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τον ανοιχτό κώδικα και τις ανοιχτές τεχνολογίες.

Ιστοσελίδα Εκδήλωσης
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο