Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Σεμινάριο: Ολοκληρωμένα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας & Καλλιέργειας: «Από το χωράφι στο ράφι»

Ποιά είναι τα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας & οι Βέλτιστες Πρακτικές Καλλιέργειας που οδηγούν στην παραγωγή ενός άριστα ποιοτικού προϊόντος; Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, η Συμβολαιακή Γεωργία, οι Ορθές Βιομηχανικές Πρακτικές (GMPs), τα Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (HACCP) & Ποιότητας (Αξιολόγηση Τελικού Προϊόντος) θα αναλυθούν με στόχο την αποκωδικοποίηση των παραγόντων που οδηγούν ένα άριστο προϊόν από το χωράφι στο ράφι προς πώληση.

Πρόγραμμα σεμιναρίου

09:00 - 09:30 Εισαγωγή  
09:30 - 10:30 Agro - Βέλτιστες Πρακτικές Καλλιέργειας Πατάτας (Μέρος Α’)
10:30 - 10:45 Διάλειμμα
10:45 - 12:00 Agro - Βέλτιστες Πρακτικές Καλλιέργειας Πατάτας (Μέρος Β’)
12:00 - 12:15 Διάλειμμα
12:15 - 13:45 Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (Μέρος Α’)
13:45 - 14:45 Διάλειμμα για φαγητό
14:45 - 15:45 Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (Μέρος Β’)
15:45 - 16:00 Διάλειμμα
16:00 - 16:45 Εργαλεία Αξιολόγησης Τελικού Προϊόντος
16:45 - 17:00  Ερωτήσεις - Συζήτηση

Δήλωση συμμετοχής μέχρι 09/11/2017 εδώ.

Ιστοσελίδα Εκδήλωσης
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο