Σεμινάριο: Ολοκληρωμένα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας & Καλλιέργειας: «Από το χωράφι στο ράφι»
Ποιά είναι τα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας & οι Βέλτιστες Πρακτικές Καλλιέργειας που οδηγούν στην παραγωγή ενός άριστα ποιοτικού προϊόντος; Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, η Συμβολαιακή Γεωργία, οι Ορθές Βιομηχανικές Πρακτικές (GMPs), τα Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (HACCP) & Ποιότητας (Αξιολόγηση Τελικού Προϊόντος) θα αναλυθούν με στόχο την αποκωδικοποίηση των παραγόντων που οδηγούν ένα άριστο προϊόν από το χωράφι στο ράφι προς πώληση.
Πρόγραμμα σεμιναρίου
09:00 - 09:30 | Εισαγωγή |
09:30 - 10:30 | Agro - Βέλτιστες Πρακτικές Καλλιέργειας Πατάτας (Μέρος Α’) |
10:30 - 10:45 | Διάλειμμα |
10:45 - 12:00 | Agro - Βέλτιστες Πρακτικές Καλλιέργειας Πατάτας (Μέρος Β’) |
12:00 - 12:15 | Διάλειμμα |
12:15 - 13:45 | Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (Μέρος Α’) |
13:45 - 14:45 | Διάλειμμα για φαγητό |
14:45 - 15:45 | Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (Μέρος Β’) |
15:45 - 16:00 | Διάλειμμα |
16:00 - 16:45 | Εργαλεία Αξιολόγησης Τελικού Προϊόντος |
16:45 - 17:00 | Ερωτήσεις - Συζήτηση |
Δήλωση συμμετοχής μέχρι 09/11/2017 εδώ.
Ιστοσελίδα Εκδήλωσης