Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
#JobDay Thessaloniki Philoxenia 2017

To #JobDay Thessaloniki Philoxenia 2017 αποτελεί μία πρωτοβουλία του Skywaker.gr στο πλαίσιο των δράσεών του «Επί το έργον» και διοργανώνεται στο πλαίσιο της έκθεσης Philoxenia στις 12 Νοεμβρίου και ώρες 12.00-18.00.

Κατά τη διάρκεια του #JobDay Thessaloniki Philoxenia 2017 θα διεξαχθούν διαδραστικά σεμινάρια / workshops για όσους αναζητούν εργασία στον κλάδο του τουρισμού.

Βασικές θεματικές είναι η σύνταξη βιογραφικού σημειώματος, η συνέντευξη επιλογής προσωπικού, η ανάπτυξη ήπιων επαγγελματικών δεξιοτήτων και οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού, οι οποίες θα αναλυθούν εκτενώς από εξειδικευμένους εισηγητές.

Τα σεμινάρια στοχεύουν στην εκπαίδευση των νέων και προϋποθέτουν την ενεργή συμμετοχή τους. Μέσα από βιωματικές ασκήσεις και εμπειρικά παραδείγματα δίνεται η δυνατότητα να αξιοποιηθούν τα εφόδια που κρίνονται απαραίτητα για την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των νέων, προκειμένου να σταδιοδρομήσουν στον τουριστικό κλάδο.

Το #Jobday Thessaloniki Philoxenia θα λάβει χώρα στο συνεδριακό κέντρο «Ν. Γερμανός» της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, περίπτερο 8, 2ος όροφος, αίθουσα «D», από τις 12:00 έως τις 18:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους ενδιαφερομένους, εφόσον έχει πραγματοποιηθεί από την πλευρά τους έγκαιρη ηλεκτρονική εγγραφή στο https://jobdays.gr/.

Ιστοσελίδα Εκδήλωσης
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο