Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
"Ημέρες Καριέρας ΕΑΠ" στη Θεσσαλονίκη

Το Γραφείο Διασύνδεσης του ΕΑΠ, με σκοπό να συμβάλλει στην επαγγελματική ενδυνάμωση των φοιτητών/τριων και αποφοίτων όλων των Προγραμμάτων Σπουδών του ΕΑΠ, διοργανώνει Ημέρες Καριέρας Παρασκευή 5 και Σάββατο 6 Μαΐου 2023, στη Θεσσαλονίκη. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. 

Ειδικά για το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 στη Θεσσαλονίκη, ξενοδοχείο Capsis, Μοναστηρίου 6, οι φοιτητές/τριες και απόφοιτοι προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών του ΕΑΠ, οι υποψήφιοι διδάκτορες ή κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος καθώς και οι εκπαιδευόμενοι ή εκπαιδευμένοι του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ ΕΑΠ, θα έχουν την ευκαιρία να: 

  • έρθουν σε επαφή με πιθανούς εργοδότες/ επιχειρήσεις που έχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας, 
  • συμμετάσχουν σε δια ζώσης συνέντευξη επιλογής προσωπικού,  
  • εξοικειωθούν με τις διαδικασίες εύρεσης εργασίας και  
  • πληροφορηθούν για τις νέες τάσεις και τα δεδομένα στην αγορά εργασίας, το επιχειρείν και τις ακαδημαϊκές ευκαιρίες 

Σας προσκαλούμε το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 να συμμετέχετε στις δια ζώσης συνεντεύξεις επιλογής προσωπικού που θα πραγματοποιηθούν από εκπροσώπους επιχειρήσεων/ εργοδοτών που αναζητούν προσωπικόδηλώνοντας τη συμμετοχή σας έως την 31/03/2023  με την υποβολή της αίτησης εδώ!

Στην αίτηση θα πρέπει να επισυνάψετε το βιογραφικό σας σημείωμα σε αρχείο pdf έως MB (όνομα αρχείου θα πρέπει να είναι το ονοματεπώνυμό σας π.χ. Pappas Konstantinos). 

Τις επόμενες ημέρες θα σας στείλουμε ενημερωτικό φυλλάδιο με το προφίλ των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν στις Ημέρες Καριέρας και συνοπτική περιγραφή των διαθέσιμων θέσεων εργασίας.  

Σημαντικές επισημάνσεις: 

  • Το βιογραφικό σας σημείωμα θα είναι προσβάσιμο από τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις
  • Οι επιχειρήσεις θα επιλέξουν τους υποψήφιους με τους οποίους θα προχωρήσουν σε προγραμματισμένη συνέντευξη
  • Εάν κάποιος υποψήφιος δεν επιλεγεί για συνέντευξη τη συγκεκριμένη μέρα λόγω περιορισμένου χρόνου, υπάρχει η δυνατότητα η επιχείρηση να επικοινωνήσει σε επόμενο χρονικό διάστημα και έως 1 έτος μετά με τον υποψήφιο
  • Εάν κάποιος υποψήφιος δεν επιλεγεί για συνέντευξη τη συγκεκριμένη μέρα λόγω περιορισμένου χρόνου, υπάρχει η δυνατότητα να επισκεφθεί αυτοπροσώπως τον εκπρόσωπο της επιχείρησης στο χώρο της εκδήλωσης στην ώρα της «Δικτύωσης» (σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης) και να αφήσει το βιογραφικό του  
  • Τα βιογραφικά θα παραμείνουν στη διάθεση των επιχειρήσεων έως 1 έτος
  • Πριν την υποβολή της αίτησης θα πρέπει να αποδεχθείτε τους όρους για την διαχείριση προσωπικών δεδομένων και για διάθεση του βιογραφικού σας σημειώματος στις επιχειρήσεις
Ιστοσελίδα Εκδήλωσης
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο