Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Δωρεάν σεμινάριο: “Συνέντευξη Εργασίας - Ιnterview”

Ο δήμος Αθηναίων στο πλαίσιο του προγράμματος Ανοιχτά Σχολείαν συνδιοργανώνει με τον Eθελοντικό Φορέα Κοινωνικής Συμβουλευτικής «Κοινωνία Ενεργών Πολιτών», Δωρεάν σεμινάρια συμβουλευτικής για ενήλικες με θέμα: “Συνέντευξη Εργασίας - Ιnterview”.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράµµατος Ανοιχτά Σχολεία, μια καινοτόμο πρωτοβουία του δήµου Αθηναίων, το οποίο υλοποιείται με αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Το εν λόγω πρόγραμμα μετατρέπει 25 σχολικά κτίρια σε κέντρα πολιτισμού τα οποία, τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακα, φιλοξενούν δωρεάν δράσεις πολιτισµού, εκπαίδευσης, τεχνολογίας, άθλησης και ψυχαγωγίας για άτοµα όλων των ηλικιών.

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ”

Η συνέντευξη για τη διεκδίκηση μιας επαγγελματικής θέσης, είναι καθοριστική για τον ενδιαφερόμενο που αναζητεί εργασία στον ιδιωτικό τομέα, όπου πλέον όλες οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τη συνέντευξη προκειμένου να επιλέξουν τον κατάλληλο για τη θέση, και ο υποψήφιος εργαζόμενος καλείται να παρουσιάσει τα προσόντα και να αναδείξει τις δεξιότητες του.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι ωφελούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν, βήμα προς βήμα, σε μια σειρά διαφόρων ερωτήσεων, που προκύπτουν σε μια συνέντευξη εργασίας.

 

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:

Χατζημπούσιος Φιλήμων

Κοινωνιολόγος - Σύμβουλος

 

ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ - ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ:

- Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 & Ώρα:12.00-14.30

2ο Γενικό Λύκειο "Θ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ"

Χέϋδεν 35, Αχαρνών

 

- Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 & Ώρα:12.00-14.30

1ο Δημοτικό Σχολείο

Σπύρου Μερκούρη 20, Παγκράτι 

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Για δήλωση συµµετοχής παρακαλούνται οι ενδιαφερόµενοι να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράµµατος

www.athensopenschools.gr ή να καλέσουν στο τηλ: 210 527708

Ιστοσελίδα Εκδήλωσης
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο